Hakkımızda

 

Merhabalar. Ben Nail Zorbaş. 1986'dan beri Ölüdeniz de küçük sürat tekneleri ile turlar düzenliyorum. Ölüdeniz bölgesinde karadan ulaşım olmayan bakir koylarda dahil birçok koy seçeneğimiz var. Büyük teknelere kıyasla birçok avantajımız mevcut. Saat düzenini birlikte ayarlayabiliyoruz. Büyük teknelerden olabildiğince kaçıyoruz. Eğer hiç tanımadığınız insanlarla sabahtan akşama kadar vakit geçirmek istemezseniz bizim teknemiz tam size göre. Çünkü sadece kendi aileniz,arkadaşlarınız teknede bulunuyor.Tabi birde kaptanınız. Büyük teknelere kıyasla koylara ulaşımımız çok daha hızlı. Böylelikle tur saati içinde size çok fazla zaman kalabiliyor.Sadece turda değil. Acil bir durum mu oldu? Yada sadece bri yerden başka bir yere mi gitmek istiyorunuz? Yine biz varız.Hava şartlarına göre 7/24 hizmet verebiliyoruz.

 Yıllar boyu yaptığım bu işi artık kızımla birlikte yürütüyorum. Kendisi çocukluğundan beri yanımda turlara dahil oldu. Yaşı geldiğinde ehliyetini aldı ve artık bu işi birlikte yürütüyoruz. Kendisi Ölüdenizin ilk ve şimdilik tek bayan kaptanı. Eğer turlara onunla gitmek isterseniz resimlerde görünen siyah tekne onun teknesi. Kapasitemiz normalde kaptanla 6 olmakla birlikte birkaç kişilik esneklik sağlayabiliyoruz(fiyatta ona göre değişiyor).Yada benimle birlikte bir tık küçük olan sürat teknesiyle de turlara katılabilirsiniz(tekne resmi için iletişime geçiniz). Şimde hemen alt tarafa erişim sağlayabildiğiniz koyları belirteceğim.

-Gizli plaj(Könül)

-Mavi Mağara

-Kelebekler Vadisi

-Faralya şelalesi(Zagros otel yanı)

-Kabak koyu

-Burguncuk koyu

-Cennet plajı

-Kalabantia

-Deve plajı

-Soğuksu koyu

-Saint Nicholas Adası

-Darboğaz

-Karacaören(Akvaryum)

 

Tur programlarımız için özelden ulaşabileceğiniz gibi müşterilerimizin beklentilerine göre bir rota çizmekteyiz. Teknemizde güvenlik amaçlı yeterince can yeleği bulunmaktadır. Bunun dışında deniz gözlüğü,içecek,havlu vb kendiniz getirmelisiniz. Hava şartları değişken olabildiğinden ve açık denizde bulunduğumuz için kaptan turu sonlandırabilir veya tur öncesinde iptal/değişikliğe gidebilir. Önce güvenlik !

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Nail ZORBAŞ

Telefon

: +90 (539) 779-9595

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (539) 779-9595

Cep Telefonu 2

: +90 (535) 404-0202

Adres

: Fethiye/MUĞLA

E-Mail

: atlas_ocean@hotmail.com

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18.30

Salı

: 09:00 - 18.30

Çarşamba

: 09:00 - 18.30

Perşembe

: 09:00 - 18.30

Cuma

: 09:00 - 18.30

Cumartesi

: 09:00 - 18.30

Pazar

: 09:00 - 18.30

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın