Hakkımızda

Adrenalin tutkunlarının tozu dumana kattığı Hurda Atv Safari Turu gençlerin ve genç kalmak isteyenlerin tercih ettiği bir organizasyondur. Eşli ya da tek başına katılım sağlanan turda, gün boyu heyecanın doruklarına kadar çıkılabilir. Kayaköy orman içinde gün boyu 2 sorti yapılan atv safari turunda doğal parkurun yarattığı heyecan sayesinde tatil keyfi taçlandırılır.

Güvenliğiniz Ön Planda .. !

Herhangi bir lisans gereksinimi duyulmadan yapılacak hurra safari turu nda katılımcıların güvenliği ön planda tutulur. Kayaköy mevkinde yapılan Atv Safari Turu , haftanın her günü talebe uygun olarak düzenlenir. . Kişisel harcamaların yanı sıra CD, video veya fotoğraf satın almak isteyenler ilave ücret ödeyerek bu heyecanın ölümsüz bir anı olarak kalmasını sağlayabilirler.

Sabah ve öğleden sonra belirlenen saatlerde gerçekleştirilen iki ayrı sorti, tek ya da çift kişilik olarak tamamlanabilir. Yaklaşık olarak 1.5 ila 2 saat sürecek parkur içinde hendekler, eğimler, zirveler ve doğal patika yolu bulunur. Kayaköy Atv Safari Turu öncesinde rehberler eşliğinde bilgilendirilecek olan adaylar daha sonra araç başına geçerek sürüş keyfi yaşayabilirler. Son derece eğlenceli bir aktivite olan Atv Safari Turları nda adrenalin, kahkaha ve strateji ayrılmaz bir üçlüdür.

Fethiye Tatilini Renklendirmek Elinizde...

Fethiye tatili boyunca günlerini renklendirmek ve heyecanlı hale getirmek isteyenler, ehliyet ve profesyonel bir deneyim gerektirmeyen safari turları eşliğinde fark yaratabilirler. Doğayla iç içe bir maceranın dönüm noktası olan turlar sayesinde keyifli bir tatil için gerekli olan her türlü ihtiyacınız eksiksiz bir şekilde karşılanır. Motorda tek kişi ya da iki kişilik ücretler farklı hesaplanır. Hisarönü Atv Turu etkinliğine 12 yaşından küçüklerin katılması uygun değildir.  Sabah ve öğle sortisinin yanında akşam için de sürüş deneyimi yaşamak isteyen misafirler için özel organizasyonlar devreye alınabilir. Hurra Atv Safari Turu fiyat listesine dahil olan hizmetler. Transfer-Rehberlik ve Ekipmanlardır.

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: Yusuf KASAP

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın