Hakkımızda

7/24 HİZMET

FOSEPTİK ÇEKİMİ

TEMEL SUYU ÇEKİMİ

ÇAMUR ÇEKİMİ

ARITMA TEMİZLİĞİ

YAĞMUR SUYU ÇEKİMİ

HAVUZ SUYU ÇEKİMİ

VİDANJÖR HİZMETİ

 

1995 yılından bu yana firmamız işin mutfağından siz nihai tüketiciye ulaşmaktadır. Hizmette kalite ve güvenilirlik ilkesini benimsemiş olup verdiği hiçbir hizmette bu ilkelerinden ödün vermeden bugünlere kadar gelmiştir. Er konuda işimizin ehl-i olup tüm yaşadığınız ve yaşayabileceğiniz sorunlara hızlı müdahale edebilme garantisi sunuyoruz.

Araç üstü ekipman imalatı kolumuz hız kesmeden üretime devam ederken artık sizlere DURU VİDANJÖR olarak birinci elden ulaşmaya başlamış bulunmaktayız. Müşteri memnuniyetini esas alarak çevre dostu bir firma olarak işlerimizi en hızlı, en güvenilir, en kaliteli ve en temiz şekilde hizmet sunacağımıza söz veriyoruz.

İmalat sektöründeki başarımızı ve tecrübemizi bu koluna da aktararak insan ve çevre sağlığını korumak için en hızlı ve en temiz alt yapı temizliğini sizlere sunmaktayız. Son teknoloji ekipmanımız ve özverili çalışanlarımız ile birlikte üç aracımızla İzmir Urla ve çevre ilçeler de çevre kirliliğine itina göstererek tüm prosedürlere uygun ve İZSU denetiminde güvenilir hizmet veriyoruz.

 

-Ücretlendirmeyi adresinizin atığı döktüğümüz döküm yerine km olarak uzaklığına göre belirlemekteyiz.
- İşi çekimin yapılmasını istediğiniz saatte ya da sizi mağdur etmeden gecikmelerden haberdar ederek yaparız. 
-Standarda bağladığımız çekimlerinizin günlerini ve saatlerini  takip ederek taşmadan kokmadan müdahalede bulunuruz. Sizlerin takibinden kaçabildiği zamanlarda kuyunuzun kontrolünü sağlamanız için sizlere telefon ile hatırlatma yaparız.
-araçlarımız 20 ton kapasiteli olup her gittiği yeni adrese boş olarak gider ve kuyunuzun dibindeki pompanın çekebileceği tüm atığı tamamen çekene kadar işleme devam ederiz. Bu işlem ortalama 30dk ile 1 saat arasında değişir. 
- çevre dostu olarak çalışarak arıtmanın kabul ettiği atıkların çekimi gerçekleştirilir ve İZSU’nun denetiminde olan arıtma tesislerine döküme götürülür.

Vidanjör araçlarımızla evlerin, restaurantların fabrikaların foseptik kuyuları, inşaatlarda biriken çamurlu temel sularını,şantiye alanlarındaki atık çukurlarını 20 ton kapasiteli büyük araçlarımızla gerçekleştirmekteyiz.  Yollarda biriken yağmur sularını, atık suları, havuz suyunu, inşaat temel sularını,  çamur çekimi, restaurantların yağlı kuyu çekimlerini, temellerde biriken yağmur sularını, bakteri çekimi ve dökümü ile arıtma temizliğinizi yaptırmak için 7gün 24 saat bizi arayın. 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Buket SUBAŞI

Telefon

: +90 (536) 020-5339

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (536) 020-5339

Cep Telefonu 2

: +90 (536) 020-5339

Adres

: İZMİR/Urla

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın