Hakkımızda

2010 yılından ticari faaliyetlerine başlayan Özer Grup Makine, 15 çalışanı ile imalat sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Firmamız ‘İsteyin Üretelim’ sloganı ile yola çıktığı bu süreçte soğuk pres yağ makinaları başta olmak üzere yedek parça imalatı, PVC makineleri, 3 adet CNC makineleri, universal torna ve kaynak işlemeleri ile aktif bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir.

Firmamız tarafından üretilen makinalar yapılan AR-Ge çalışmaları sayesinde uzun yıllar boyunca yedek parça ihtiyacı doğmadan çalışmakta ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

İmalatta kullanılan çelikler sertifikalı olup diğer ana ekipmanlar dünya çapında kendini kanıtlamış markalardan satın alınmaktadır. Bununla birlikte yurtdışında KKTC, Irak ve Sudan gibi birçok ülkelere ihracatlar gerçekleştirilmiştir. En önemlisi ise yapılan çalışmalar sayesinde ülkemize katma değerde bulunmuş olmamızdır.

Zeytinyağ Makinesi, Çörek Otu Yağı Makinası, Ayçiçeği Yağı Makinası, Püre Makinesi, Tahin Makinesi ve Yağ Tankı ihtiyaçlarınıza göre makineler talebiniz doğrultusunda üretilmektedir.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda, sizin için gerekli olan makineyi veya yedek parçayı sipariş verin üretelim. Üstelik yüksek memnuniyet sağlayalım.

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: Türker ÖZDEMİR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 08:30 - 18:00

Salı

: 08:30 - 18:00

Çarşamba

: 08:30 - 18:00

Perşembe

: 08:30 - 18:00

Cuma

: 08:30 - 18:00

Cumartesi

: 08:30 - 14:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın