Hakkımızda

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Diyarbakır Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti ☎️ Makro

İletişim Bilgileri

+90 (530) 918-7117

MERKEZ/DİYARBAKIR

Makrolife Uzman Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Kayadelen

Tüm Hizmetlerimiz

Emlak Danışmanlığı
Emlak Danışmanlığı
DİYARBAKIR İÇİ HER TÜRLÜ ARSA EV ARABA ALIM SATIMI

Ürünlerimiz

KAYAPINAR GAZİLERDE KAÇIRILMAYACK DAİRE KAYAPINAR GAZİLERDE KAÇIRILMAYACK DAİRE

KAYAPINAR GAZİLERDE KAÇIRILMAYACK DAİRE

1.85 TL

EVİNİZİN ANAHTARI BURDA..! ​ KAYAPINAR GAZİLERDE KAÇIRILMAYACK DAİRE İLAN KODU: ML7117-012 ✔️ 165 M² (185M²) 3+1 DAİREMİZ SATIŞA SUNULMUŞTUR ✔️ MERKEZİ LOKASYONDA ✔ ULAŞIM SORUNU YOK ✔️ BİNA YAŞI 15 ✔️ BULUNDUGU KAT 9 ( TOPLAM KAT 11) ✔️ BİREYSEL SİSTEM ✔️ ÇİFT BALKON ✔️ CADDE MANZARALI ✔️ BASKETBOL / ÇOCUK OYUN ALANI / BARBEKÜ ✔️ OTOPARK,ÇİFT ASANSÖR ✔️ GÜVENLİK ✔️ 2 BLOKLU ✔️ 2 DAİRE ÜZERİ ✔️ İÇ DIŞ YALITIMLI ✔️ KREDİYE UYGUN ✔️ ISI VE SES YALITIMI İLE YAZ-KIŞ FERAH VE SESSİZ FİYAT : 1.850.000 TL GAYRİMENKUL DANIŞMANI: MEHMET KAYADELEN İLETİŞİM: 0530 918 71 17 SİZLER İÇİN; KİRALIK VE SATILIK OLARAK DAİRE VİLLA İŞ YERİ FABRİKA TİCARİ ARSA VE BİR ÇOK GAYRİMENKUL HİZMETİ VERMEKTEYİZ. DAİRENİZ İÇİN; ✔️TAPU TAKİBİ ✔️KREDİ TAKİBİ VE İŞLEMLERİ ✔️NAKLİYE ✔️TEMİZLİK ✔️MOBİLYA ✔️BEYAZ EŞYA ✔️İÇ DEKARASYON VE TADİLAT ✔️ÇEVRE DÜZENLEME HİZMETİ VERMEKTEYİZ. ✔️ KREDİ İŞLEMLERİNİZİ UZMAN KADROMUZ VE FİRMAMIZA ÖZEL KREDİ ORANLARI İLE HIZLI BİR ŞEKİLDE SONUÇLANDIRALIM. ✔️ DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

1.75 TL

ŞEHİTLİKTE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 3+1 DAİRE ŞEHİTLİKTE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 3+1 DAİRE

ŞEHİTLİKTE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 3+1 DAİRE

950000.00 TL

EVİNİZİN ANAHTARI BURDA..! ​ ŞEHİTLİKTE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 3+1 DAİRE İLAN KODU: ML7117-15 ✔️ 150 M² (165M²) 3+1 DAİREMİZ SATIŞA SUNULMUŞTUR ✔️ MERKEZİ LOKASYONDA ✔ ULAŞIM SORUNU YOK ✔️ BİNA YAŞI 22 ✔️ 2.KAT ✔️ 7 KATLI ✔️ BİREYSEL SİSTEM ✔️ BALKONLU ✔️ CADDE MANZARALI ✔️ TEK BLOKLU ✔️ HASARSIZ ✔️ ÇİFT CEPHELİ ✔️ ÇİFT BALKONLU ✔ YÜKLÜK BULUNUR ✔️ 3 DAİRE ÜZERİ ✔️ KREDİYE UYGUN DEĞİLDİR ( ** A R S A- T A P U L U **) ✔️ ISI VE SES YALITIMI İLE YAZ-KIŞ FERAH VE SESSİZ ✔️ ASANSÖRLÜ ✔️ MASRAFLI BİR DAİREDİR ✔️ ÖNÜ AÇIK VE FERAHTIR. ✔️ SEMT PAZARI BİNANIN HEMEN YANINDA KURULMAKTADIR. ✔️ A101-BİM-ŞOK-SAĞLIK OCAĞI-ECZANE-İLÇE GARAJI-YEREL MARKETLER YÜRÜME MESAFESİNDE. FİYAT : 950.000 TL GAYRİMENKUL DANIŞMANI: MEHMET KAYADELEN İLETİŞİM: 0530 918 71 17 SİZLER İÇİN; KİRALIK VE SATILIK OLARAK DAİRE VİLLA İŞ YERİ FABRİKA TİCARİ ARSA VE BİR ÇOK GAYRİMENKUL HİZMETİ VERMEKTEYİZ. DAİRENİZ İÇİN; ✔️TAPU TAKİBİ ✔️KREDİ TAKİBİ VE İŞLEMLERİ ✔️NAKLİYE ✔️TEMİZLİK ✔️MOBİLYA ✔️BEYAZ EŞYA ✔️İÇ DEKARASYON VE TADİLAT ✔️ÇEVRE DÜZENLEME HİZMETİ VERMEKTEYİZ. ✔️ KREDİ İŞLEMLERİNİZİ UZMAN KADROMUZ VE FİRMAMIZA ÖZEL KREDİ ORANLARI İLE HIZLI BİR ŞEKİLDE SONUÇLANDIRALIM. ✔️ DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

Resim Galerisi

Hakkımızda

Bir işletme, daire veya arazi satın almak veya satmak istiyorsanız, tüm süreç boyunca size yardımcı olacak uzmanlığa ve kaynaklara sahibiz. Kapsamlı gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerimiz arasında piyasa analizi, mülk değerlemesi, müzakere, hukuki yardım ve dokümantasyon desteği yer alır.Bir daire veya ofis alanı kiralamak istiyorsanız, firmamız ihtiyaçlarınıza uygun geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. Doğru yeri ve olanakları bulmanın önemini anlıyoruz ve ekibimiz size mükemmel kiralık mülkü bulmak için özenle çalışacaktır.Gayrimenkul alım, satım ve kiralamanın yanı sıra ev satış hizmetleri de vermekteyiz. Evinizi satmak istiyorsanız, ekibimiz mülkünüzü etkili bir şekilde pazarlayacak, potansiyel alıcıları bulacak ve müzakereleri ve kapanış sürecini sizin adınıza yürütecektir.Olağanüstü müşteri hizmeti sunma ve müşterilerimizin gayrimenkul ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çözümler sunma becerimizle gurur duyuyoruz. Şirketimiz kendisini satın alma, satma veya kiralama sürecinin sorunsuz, verimli ve başarılı olmasını sağlamaya adamıştır.Gayrimenkul danışmanlığı hizmetlerimiz ve gayrimenkul hedeflerinize ulaşmanıza nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bize ulaşın.

Diyarbakır  Emlak Danışmanlığı

Diyarbakır  Gayrimenkul Danışmanlığı

Diyarbakır  Ev Arsa Alım Satım

Diyarbakır  Satılık Kiralık Daire

Diyarbakır  Bağ Bahçe Alım Satım

Diyarbakır kiralık Satılık Villa

Firma Yetkilisi : MEHMET KAYADELEN

Çalışma Saatleri

img img

Müşterilerimiz ne diyor

Hemen Yorum Yapın
Aysel Gürel

İş kabiliyeti ve dürüstlüğüyle her zaman bir adım önde tebrik ederim

Musa acar

Çok iyi hizmet tebrik ederim

AHMET

ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

img img

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Anında destek için hemen bizi arayın

img

Müşteri Destek:

+90 (530) 918-7117
img img

Birlikte Çalışmaya Hazır mısınız?

Bize Yazın

img
WhatsApp
Hemen Ara
Firmanın Konumu