Hakkımızda

Her zaman Güvenle yanınızdayız...
Yaşadığımız dünyayı güzelleştirmek, daha güzel bir çevrede hayatımızı devam ettirmek, gelecekte de değer verdiğimiz sevdiklerimize güzel eserler bırakmak adına…

Asfalt yol yapımı uygulamaları ve çevre düzenleme sektöründe, 2015 yılından beri hizmet vermekte olan ANTALYA YOL YAPI VE İNŞAAT, 2023 yılı itabariyle ANTALYA ASFALT VE YOL YAPI adı altında çağdaş, estetik,teknolojik çalışmaları yakından takip ederek, müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiş ve bu alanda yerini almıştır.

ANTALYA ASFALT VE YOL YAPI, teknik ekipman, malzeme ve bunlar üzerindeki bilgi birikim tecrubelerini birleştirerek, en güzelini sunmayı, işinde uzmanlaşmış kadrolarıyla taahhütlerini zamanında hatasız olarak yerine getirerek, sektörün güvenini kazanmayı başarmıştır.

Asfalt zemin kaplama, Renkli desenli asfalt, spor sahaları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve açık kapalı otopark çizgileri alınında hizmet veren ANTALYA ASFALT VE YOL YAPI birçok farklı alanda hizmet etmektedir.

ANTALYA ASFALT VE YOL YAPI olarak, yuklendigimiz sorumlulugumuzun farkındayız. Hedefimiz, içinde yer aldığımız sektörlerde kalitemizle ön plana çıkarak en iyi olabilmek, ülkemiz için en yüksek toplumsal ve ekonomik değeri oluşturabilerek  en iyi şekilde hizmet etmek.

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: ONUR İBİCEK

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın