Hakkımızda

Yeşilyurt'un en yakın bayan güzellik merkezi olarak, size sadece dışarıdan değil, içeriden de parlaklık kazandırmak için buradayız.

Modern yaşamın getirdiği koşuşturmacada bile kendinize vakit ayırmanızı sağlayacak bir alan sunuyoruz. Deneyimli ve uzman ekibimiz, sizin benzersiz güzellik ihtiyaçlarınızı anlamak ve karşılamak için burada bulunuyor.

Cildinizin ışıldamasını istiyorsanız, en son cilt bakım tekniklerimiz ve kaliteli ürünlerimizle size özel çözümler sunuyoruz. Saçlarınıza hayat vermek istediğinizde, yaratıcı saç tasarım ekibimiz en son trendleri sizinle buluşturacak.

Manikür, pedikür, makyaj ve daha fazlası... Güzellik konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılamak için donanımlı bir mekânız. Güler yüzlü personelimiz, sizi rahatlatmak ve kendinizi özel hissettirmek için burada.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz ve her bir ziyaretinizi unutulmaz kılmak istiyoruz. Güzellik yolculuğunuzda size eşlik etmek ve ihtiyaçlarınıza uygun kişiselleştirilmiş öneriler sunmak için buradayız.

Güzelliğinizi tazelemek ve ruhunuzu yeniden canlandırmak için bizi tercih edin. En yakın bayan güzellik merkezi olarak, sizi bekliyoruz. Randevu almak veya daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Unutmayın, sizin güzelliğiniz bizim için bir sanattır ve bu sanatı en iyi şekilde yaşatmak istiyoruz. Kendinizi ödüllendirmenin zamanı geldi!

 

 

Yeşilyurt En Yakın Bayan Güzellik Merkezi

Yeşilyurt En Yakın Bayan Güzellik 

Yeşilyurt En Yakın Bayan 

Yeşilyurt En Yakın 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Tuğba Ulu

Telefon

: +90 (545) 594-0455

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (545) 594-0455

Cep Telefonu 2

: +90 (545) 594-0455

Adres

: Çilesiz mah. ŞEHİT YUNUS KIROĞLAN Sok.Dış kapı No:14 B YEŞİLYURT/MALATYA

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın