Hakkımızda

Odunpazarı Buharlı Koltuk Yıkama Hizmeti olarak, evinizin en önemli ve sık kullanılan eşyalarından olan koltuklarınızı derinlemesine temizleyip, hijyenik bir şekilde sizlere teslim ediyoruz.

Koltuklarınız, günlük hayatın yoğunluğu nedeniyle toz, leke ve bakterilere maruz kalabilir. Bu nedenle düzenli bir şekilde profesyonel temizlik gereklidir. Biz, bu noktada devreye giriyoruz. Güçlü ve etkili buharlı temizlik ekipmanımız sayesinde, koltuklarınızı derinlemesine temizlerken aynı zamanda sağlığınızı da düşünüyoruz.

Müşteri memnuniyetini önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Deneyimli ve eğitimli ekibimiz, her koltuğunuzun özel ihtiyaçlarını anlayarak en uygun temizlik yöntemlerini uyguluyor. Leke çıkarıcı özel ürünler ve buharlı temizlikle, koltuklarınızın temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi sağlanırken, kumaşların özgün dokusu da korunur.

Buharlı temizlik yöntemi, derinlemesine temizlik sağlarken aynı zamanda kimyasal madde kullanımını minimize eder. Bu da çevre dostu bir temizlik anlayışını benimsememizin bir parçasıdır. Sağlığınızı ve çevreyi düşünerek koltuklarınızı en iyi şekilde temizliyoruz.

Odunpazarı Buharlı Koltuk Yıkama Hizmeti olarak amacımız, size temiz, hijyenik ve mis kokulu koltuklar sunmaktır. Koltuklarınızı yenilemek ve evinizde daha sağlıklı bir ortam oluşturmak isterseniz, size bir telefon kadar yakınız.

Siz de koltuklarınıza özen gösteriyor ve onların bakımını en iyi şekilde sağlamak istiyorsanız, hemen bizimle iletişime geçin. Profesyonel ve güvenilir hizmetimizle koltuklarınıza taptaze bir soluk getirelim.

 

 

 

Odunpazarı Buharlı Koltuk Yıkama Hizmeti

Odunpazarı Buharlı Koltuk Yıkama 

Odunpazarı Buharlı Koltuk 

Odunpazarı Buharlı 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: MERT KUBİLAY BARINDIRIR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın