Hakkımızda

Akhisar iş makinaları kiralama hizmetlerinin yanı sıra petrollü inşaat makinaları ve ikinci el inşaat makinalarının alım satımı konusunda da uzmanız. Sektördeki geniş tecrübemiz sayesinde inşaat ekipmanlarının kiralanması ve satışı konusunda en üst kalitede hizmetler sunabiliyoruz.
Şirketimizde ticari faaliyetlerimizde kalite standartlarını ön planda tutarak müşterilerimizin mümkün olan en iyi hizmeti almasını sağlıyoruz. Her müşterinin benzersiz ihtiyaçlarının olduğunun bilincindeyiz, bu nedenle çeşitli uygulamalarda kullanılabilecek geniş bir inşaat makinesi yelpazesi sunuyoruz. İster kısa vadeli bir proje için ister uzun vadeli bir kiralama için ekipmana ihtiyacınız olsun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak makinelere sahibiz.
Kiralama hizmetlerinin yanı sıra ikinci el iş makinelerinin de rekabetçi fiyatlarla alım satımını sunuyoruz. Firmamız sürekli olarak sektörünün en iyisi olmayı hedeflemekte ve bunu yüksek vasıflı ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarla başarmaktayız. Hizmetlerimizi seçtiğinizde hızlı ve güvenilir inşaat ekipmanı kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Hizmetlerimizden yararlanmak için işletmemizle iletişime geçmeniz yeterli, size uygun fiyatlarla anında iş makinesi kiralama hizmeti sunalım. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli hizmetler sunmaya kararlıyız.

 

Akhisar 2.El İş Makinaları Alım 

Akhisar 2.El İş Makinaları Satış

Akhisar İş Makinaları Kiralama

Akhisar İş Makianaları Bakım Onarım

 

 

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: CUMHUR SANCAKTAR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın