Hakkımızda

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Hassa Yem Ve Kömür Satışı ☎️Bayırlı Ticaret

İletişim Bilgileri

+90 (552) 400-3284

HATAY HASSA

Bayırlı Ticaret

Tüm Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Hakkımızda

İhtiyaçlarınızı karşılamak için geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Hassas yem satış bölümümüz, hayvancılık faaliyetleriniz için en yüksek kalitede yeme erişmenizi sağlar. Hayvanlarınızın refahı için beslenmenin önemini anlıyoruz.
Yem satışının yanı sıra kömür satış hizmeti de vermekteyiz. İster ısınma amaçlı ister endüstriyel kullanım amaçlı kömüre ihtiyacınız olsun, firmamız ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Farklı ihtiyaçları karşılamak ve güvenilir bir enerji kaynağına sahip olmanızı sağlamak için çeşitli kömür türleri sunuyoruz.
Ayrıca tüp satış hizmetlerimiz, çeşitli uygulamalara yönelik yüksek kaliteli tüplere erişmenizi sağlar. İster sıhhi tesisat, ister inşaat, ister başka bir ihtiyaç için olsun, aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir tüp yelpazesine sahibiz.
Şirketimizde müşteri memnuniyeti ve rahatlığını ön planda tutuyoruz. Bu nedenle ürünlerimize ihtiyaç duyduğunuz anda kolayca ulaşabilmenizi sağlayan sipariş hizmetleri sunuyoruz. Sadece siparişinizi verin, ürünleri kapınıza kadar teslim edelim.
En kaliteli ürünler ve güvenilir hizmetler için firmamızı tercih edin. İhtiyaçlarınızı karşılamaya ve şirketimizle sorunsuz bir deneyim yaşamanızı sağlamaya kendimizi adadık.

Hassa Yem Satış

Hassa Kömür Satış

Hassa Yem Siparişi

Hassa Kömür Sipariş

Firma Yetkilisi : MEHMET ALİ BAYIRLI

Çalışma Saatleri

img img

Müşterilerimiz ne diyor

Hemen Yorum Yapın
AHMET

İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

img img

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Anında destek için hemen bizi arayın

img

Müşteri Destek:

+90 (552) 400-3284
img img

Birlikte Çalışmaya Hazır mısınız?

Bize Yazın

img
WhatsApp
Hemen Ara
Firmanın Konumu