Hakkımızda

Fatih çiçek satışlarında her duruma uygun geniş çiçek seçenekleri sunuyoruz. İster bir düğün için, ister doğum günü için, ister sadece kendi evinizi neşelendirmek için çiçeklere ihtiyacınız olsun, yanınızdayız. Yetenekli çiçekçilerden oluşan ekibimiz, özel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre mükemmel çiçek aranjmanı veya buketi oluşturmanıza yardımcı olabilir.
Canlı çiçek satışlarının yanı sıra, daha uzun ömürlü çiçeklenmeyi tercih edenler için yapay çiçek aranjmanları da sunuyoruz. Yapay çiçeklerimiz inanılmaz derecede gerçekçi görünen yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, böylece düzenli bakıma ihtiyaç duymadan çiçeklerin güzelliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.
Ayrıca cenazeler ve diğer önemli günler için çelenk siparişleri de sunuyoruz. Çeşitli taze veya yapay çiçekler kullanarak şık ve zevkli çelenkler oluşturabilen ekibimiz, güzel bir aranjman ile taziyelerinizi iletmenize olanak sağlar.
Belirli bir çiçek türü arıyorsanız, geniş bir seçenek yelpazesine sahibiz. Güllerden kaktüslere, orkidelerden lavantalara kadar size her durum için mükemmel çiçeği sağlayabiliriz. Çiçeklerimiz tazeliğini ve kalitesini garanti eden saygın tedarikçilerden temin edilmektedir.
Çiçek satışının yanı sıra bambu ve saksı bitkileri gibi bitki seçeneklerini de sunmaktayız. Bunlar harika hediyeler olabilir veya yeşil bir dokunuş eklemek için kullanılabilir

 

Fatih Çiçek Satışı

Fatih Çiçek Tasarım

Fatih Tereryum Satış

Fatih İsteme Çiçekleri

Fatih Çiçek Siparişi

Fatih Çiçek Çeşitleri

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: SENEM NUR YAĞAR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın