Hakkımızda

Deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimiz, her türlü temizlik görevini yerine getirmek için gerekli araç ve ekipmanlarla tam donanımlıdır. Her ayrıntıya dikkat ediyoruz ve en yüksek temizlik standartlarının korunmasını sağlıyoruz. İster bir inşaat projesi sonrasında tek seferlik temizlik hizmetine, ister eviniz veya ofisiniz için düzenli temizliğe ihtiyacınız olsun, size yardımcı olmak için buradayız.
İnşaat temizlik hizmetlerimiz arasında enkazın kaldırılması, toz alınması, elektrikli süpürgeyle süpürülmesi, paspaslanması ve tüm alanların dezenfekte edilmesi yer almaktadır. Ayrıca alanınızın lekesiz olduğundan emin olmak için pencereleri, duvarları ve tavanları da temizliyoruz. Ekibimiz her türlü malzeme ve yüzeyi işlemek için eğitilmiş olup, her şeyin zarar vermeden iyice temizlenmesini sağlar.
İnşaat temizliğinin yanı sıra ev sahiplerine ev temizliği hizmetleri de sunmaktayız. Ekibimiz oturma odasından mutfağa ve banyoya kadar evinizin her köşesini temizleyecektir. Mikropları, bakterileri ve alerjenleri yok etmek için güvenli ve etkili temizlik ürünleri kullanıyoruz, evinizin temiz ve taze kalmasını sağlıyoruz.
Ofis ve işyeri temizliği için temiz ve düzenli bir ortamın önemini anlıyoruz. Ekibimiz, çalışanlar ve müşteriler için üretken ve sıcak bir atmosfer yaratmak amacıyla masaları, sandalyeleri, konferans salonlarını ve ortak alanları temizleyecektir.
Ayrıca pencerelerinizin kristal berraklığında, kir ve izlerden arınmış olmasını sağlamak için pencere temizleme hizmetleri de sunuyoruz.

Haliliye Temizlik Hizmetleri

Haliliye Endüstriyel Ürünler Satış Tedariği

Haliliye Endüstriyel Ekipmanlar

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: İBRAHİM YADIK

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın