Hakkımızda

Deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimiz,Kahramanmaraş da güvenilir ve verimli evden eve taşıma hizmetleri sunmaya kendini adamıştır. Güvenli ve emniyetli bir taşınmanın önemini anlayan firmamız, eşyalarınızın taşıma sırasında herhangi bir zarar görmemesi için özenle paketlenmesini ve paketlenmesini sağlamaktadır.
Ev taşıma hizmetlerimizin yanı sıra ofis ve işyerleri için de anahtar teslim taşıma hizmetleri sunmaktayız. Ofis mobilyalarınızın, ekipmanlarınızın ve malzemelerinizin taşınmasını gerçekleştirmek ve yeni yerinize sorunsuz bir geçiş sağlamak için gerekli donanıma ve uzmanlığa sahibiz.
Şirketimiz güvenilir taşımacılık hizmetleri sunmaya kendini adamıştır ve dakikliğimiz ve profesyonelliğimizle gurur duyuyoruz. Taşıma sırasında eşyalarınızın güvenliğini sağlamak için bakımları düzenli yapılan, hızlı ve modern araç filomuz bulunmaktadır. İstanbul Kahramanmaraş içinde şehir içi ulaşım hizmeti verdiğimiz gibi, Türkiye'nin diğer şehirlerine de şehirlerarası taşımacılık hizmeti vermekteyiz.
Asansör hizmetini de içeren yeni taşıma sistemimiz ile eşyalarınızı binalarda üst katlara kolaylıkla taşıyarak manuel kaldırma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve hasar riskini azaltıyoruz. Deneyimli ekibimiz, çeşitli eşyaların uygun şekilde taşınması ve taşınması konusunda eğitimli olup, bunların yeni adresinize güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlar.
Firmamız olarak kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı taşımacılık hizmeti vermeye çalışıyoruz. hareket ettiğini anlıyoruz

 

Kahramanmaraş Evden Eve Nakliyat

Kahramanmaraş Şehirler Arası Nakliyat

Kahramanmaraş Şehir İçi Taşımacılık

Kahramanmaraş Ofis Taşımacılık

Kahramanmaraş Asansörlü Nakliyat

Kahramanmaraş Paketleme

Kahramanmaraş 7/24 Nakliyat

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: YAHYA MAĞRALI

Telefon

: +90 (536) 067-6377

Fax

: +90 (536) 067-6377

Cep Telefonu

: +90 (543) 413-7357

Cep Telefonu 2

: +90 (543) 413-7357

Adres

: KAHRAMANMARAŞ

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın