Hakkımızda

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Çerkezköy Terzi Dikim Evi Ve Kuru Temizleme Hizmeti ☎️ Onur

İletişim Bilgileri

+90 (535) 746-0751

TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY

Onur Terzi & Kuru Temizleme

Tüm Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Hakkımızda

Terzilik ihtiyaçlarınız için Çerkezköy firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çerkezköy bölgesinde faaliyet gösteren saygın bir terziyiz ve bay-bayan terziliği, pantolon dikimi, kadın pantolon dikimi, hakim yaka dikimi gibi çeşitli terzilik hizmetlerinde uzmanlaştık.
Dünyanın en eski zanaatlarından biri olan terzilik, moda trendlerini yakından takip etmeyi ve kaliteli hizmet sunma kararlılığını gerektirir. Firmamız müşterilerimize birinci sınıf hizmet sunmaktan gurur duymaktadır. Uzman kadromuzla sadece kıyafet dikimi ve tamiri yapmıyoruz, aynı zamanda müşterilerimize kumaş ve kıyafet tercihleri ​​konusunda da rehberlik sağlıyoruz.
Bayan pantolon, erkek terzi, pantolon dikimi veya hakim yaka gömlek ihtiyacınız varsa profesyonel ve kaliteli işçiliğin garantisini veriyoruz. Çerkezköy civarında yer alan tesisimiz siz değerli müşterilerimizin kolaylıkla ulaşabildiği bir konumdadır.
Bize ulaşmak için lütfen web sitemizi ziyaret edin ve firmamızın iletişim bilgilerine ulaşın. Müşterilerimize değer veriyoruz ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Terzilik ihtiyaçlarınızı görüşmek ve sunduğumuz üstün hizmetleri deneyimlemek için bizi aramaktan çekinmeyin. Uzman kadromuz size her türlü konuda yardımcı olmaya hazırdır.

Çerkezköy Bay Bayan Terzi

Çerkezköy Pantolon Dikimi

Çerkezköy Deri Mont Tamir Ve Boyama

Çerkezköy Kot Paça Dikimi

Çerkezköy Kuru Temizleme

Çerkezköy Kıyafet Dikimi

Firma Yetkilisi : HABİL ERDEM

Çalışma Saatleri

img img

Müşterilerimiz ne diyor

Hemen Yorum Yapın
AHMET

İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

img img

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Anında destek için hemen bizi arayın

img

Müşteri Destek:

+90 (535) 746-0751
img img

Birlikte Çalışmaya Hazır mısınız?

Bize Yazın

img
WhatsApp
Hemen Ara
Firmanın Konumu