Hakkımızda

Ankara şehirler arası nakliye hizmeti vererek eşyalarınızın güvenli ve zamanında teslim edilmesini sağlıyoruz. Deneyimli nakliyecilerden oluşan ekibimiz, küçük paketlerden büyük gönderilere kadar her türlü kargoyu elleçleyebilir.
Şehirlerarası ulaşımın yanı sıra evden eve taşımacılık hizmeti de sunmaktayız. İster yeni bir eve taşınıyor olun ister eşyaları bir yerden başka bir yere taşımanız gerekiyor olsun, işi verimli ve etkili bir şekilde halledebiliriz.
Ofis taşımacılığı hizmetlerimiz Konya'daki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. İşletmelerin, operasyonlarını sorunsuz bir şekilde sürdürmek için zamanında ve güvenilir nakliyeye güvendiklerinin bilincindeyiz. Ekibimiz ofis ekipmanlarının, mobilyaların ve diğer eşyaların güvenli ve emniyetli bir şekilde taşınmasını sağlamak konusunda deneyimlidir.
Şehir içi yük taşımacılığı için şehir sokaklarının taleplerini karşılayacak şekilde tasarlanmış bir araç filomuz bulunmaktadır. Şehir içinde eşyaları hızlı ve verimli bir şekilde taşıyarak varış yerlerine zamanında ulaşmasını sağlıyoruz.
Genel olarak amacımız, Ankara daki müşterilerimize olağanüstü taşımacılık hizmetleri sunmaktır. Güvenli ve güvenilir taşımacılığın önemini anlıyor ve eşyalarınızın sağlam ve zamanında teslim edilmesini sağlamak için çok çalışıyoruz.

 

Ankara Şehirler Arası Nakliyat

Ankara Şehir İçi Nakliyat

Ankara 7/24 Nakliyat

Ankara Ofis Taşımacılık

Ankara Asansörlü Nakliyat

Ankara Paketleme

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: HÜSEYİN KARABEN

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın