Hakkımızda

Ayrancılar Döner Satış Siparişi olarak buradayız! Bizler, yılların verdiği deneyim ve tutkuyla, dönerin eşsiz tadını sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz. Kalitemizden ödün vermeden, sizlere en iyi döner deneyimini sunmaktan gurur duyuyoruz.

Firma olarak önceliklerimiz arasında hijyen, kalite ve müşteri memnuniyeti bulunuyor. İşte bu nedenle, her bir dönerimizi özenle hazırlıyor ve en taze malzemeleri kullanıyoruz. Sizlere sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunabilmek için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

Menümüzdeki çeşitlilik sayesinde her damak zevkine uygun bir seçenek bulabileceğinizi düşünüyoruz. Tavuk dönerden et dönerine, vejetaryen seçeneklerden salatalara kadar geniş bir yelpaze sunuyoruz. Ayrıca özel soslarımızla lezzet deneyiminizi daha da zenginleştirebilirsiniz.

Sipariş vermek bizim için son derece kolay. İnternet sitemiz üzerinden veya telefonla bize ulaşarak istediğiniz ürünleri ve miktarları seçebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir teslimat hizmetimiz sayesinde dönerlerinizi istediğiniz adrese getiriyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyeti, bizim için her şeyden önemlidir. Sizlerden gelen geri bildirimler, işimizi daha iyi yapmamıza yardımcı olur. Bu nedenle her türlü soru, öneri veya şikayetinizi bize iletmekten çekinmeyin. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için her zaman dinlemeye hazırız.

Ayrancılar Döner Satış Siparişi olarak sizlere en kaliteli döneri sunmayı ve her daim güler yüzle hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bizimle döner keyfini yaşamak için bize ulaşmaktan çekinmeyin. Sizleri lezzet dolu bir deneyime davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

 

 

Ayrancılar Döner Satış Siparişi 

Ayrancılar Döner Satış 

Ayrancılar Döner 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: FATİH EREN TEMEL

Telefon

: +90 (530) 350-9222

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (530) 350-9222

Cep Telefonu 2

: +90 (530) 350-9222

Adres

: İZMİR / TORBALI

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın