Hakkımızda

Hizmetlerimizden bazıları şunlardır:
İnşaat İşleri: Konutlardan ticari komplekslere kadar her türlü inşaat işini üstlenmekteyiz. Deneyimli ekibimiz, kalite ve dayanıklılığı sağlamak için ileri inşaat teknikleri ve malzemeleri kullanır.
İş Yap ve Sat: Yeni bir ev veya yatırım arayan müşterilerimize gayrimenkul geliştirip satıyoruz. Çok çeşitli bütçelere ve tercihlere hitap eden tamamlanmış projelerden oluşan bir portföyümüz var.
Müteahhitlik Hizmetleri: Çeşitli inşaat projeleri için kapsamlı müteahhitlik hizmetleri sağlıyoruz. Nitelikli çalışanlardan ve proje yöneticilerinden oluşan ekibimiz, projenin zamanında ve bütçe dahilinde tamamlanmasını sağlar.
Anahtar Teslimi Dekorasyon Hizmeti: Hem konut hem de ticari mülkler için anahtar teslimi dekorasyon hizmetleri sunuyoruz. İç tasarımcılardan ve dekoratörlerden oluşan ekibimiz, müşterilerin tercihlerini anlamak ve güzel ve işlevsel alanlar yaratmak için onlarla yakın işbirliği içinde çalışır.
Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmeti: Deneyimli gayrimenkul danışmanlarımız, mülk satın almak veya satmak isteyen müşterilere rehberlik ve destek sağlar. Müşterilerimizin karmaşık emlak piyasasında gezinmelerine ve bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyoruz.
Bina Dekorasyon Firmaları: Yüksek kalitede dekorasyon hizmetleri sunmak için saygın bina dekorasyon firmalarıyla işbirliği yapıyoruz. Bu şirketler, binaları modern ve estetik açıdan hoş mekanlara dönüştürmek için yenilik ve yaratıcılık getiriyor.
İster yeni bir eve ihtiyacınız olsun, ister mülkünüzü satmak isteyin, ister inşaat ve dekorasyon projelerinde yardıma ihtiyacınız olsun, firmamız

Şahinbey İnşaat Hizmeti

Şahinbey Anahtar Teslim

Şahinbey Emlak Gayrimenkul

Şahinbey Ev Alım Satım

Şahinbey Yap Sat Hizmeti

Şahinbey Daire Satımı

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: İLHAN SAĞLAM / MUSTAFA ÖZOĞLU

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın