Hakkımızda

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Döşemealtı Sıhhi Tesisat Ve Tadilat ☎️ Alaş

İletişim Bilgileri

+90 (536) 446-8655

ANTALYA DÖŞEMEALTI

Alaş Sıhhi Tesisat

Tüm Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Hakkımızda

Sayın müşteriler,
Firmamız olarak Döşemealtı bölgesinde sizlere en kaliteli hizmetleri sunmaya kendimizi adadık. Apartman kanalizasyon tesisatı, kalorifer tesisatı, duvar delme işleri, duvar kırma işleri de dahil olmak üzere çok çeşitli sıhhi tesisat hizmetlerinde uzmanız. İleri teknolojimiz ve son teknolojiye sahip ekipmanlarımız ile her projede üstün sonuçlar sunmamızı sağlıyoruz.Uzman ekibimiz kombi bakım işleri, petek temizleme işleri, su kaçağı tespiti, doğalgaz tamiri, kanal açma gibi çeşitli görevleri yerine getirme konusunda eğitimli ve tecrübelidir. Evinizin veya işyerinizin işlevselliğini ve güvenliğini korumada bu hizmetlerin önemini anlıyoruz.
Sıhhi tesisat hizmetlerimizin yanı sıra sıhhi tesisat sektöründe de destek sunuyoruz. Ekibimiz sıhhi tesisat, kalorifer tesisatı ve kanalizasyon tesisatı montajı konusunda uzmandır. Gereksinimlerinizi karşılayan ve beklentilerinizi aşan birinci sınıf hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz.
Yüksek faturalarla karşılaşıyorsanız veya tesisat veya ısıtma sistemlerinizle ilgili herhangi bir sorundan şüpheleniyorsanız firmamız yardıma hazırdır. Sistemlerinizin verimli ve etkin çalışmasını sağlamak için kombi bakımı ve petek temizliği hizmetleri sunuyoruz. Ekibimiz, enerji kullanımınızı optimize etmek ve faturalarınızı düşürmek için sorunları tespit edecek ve gerekli müdahaleleri sağlayacaktır.
Size değer veriyoruz

Döşemealtı Sıhhi Tesisat

Döşemealtı İnşaat Sıhhi Tesisat

Döşemealtı Su Tesisat

Döşemealtı Su Kaçağı Tespit

Döşemealtı Kalorifer Temizliği

Döşemealtı Kanal Açma

Firma Yetkilisi : MURAT ALAŞ

Çalışma Saatleri

img img

Müşterilerimiz ne diyor

Hemen Yorum Yapın
SONGÜL

İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

img img

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Anında destek için hemen bizi arayın

img

Müşteri Destek:

+90 (536) 446-8655
img img

Birlikte Çalışmaya Hazır mısınız?

Bize Yazın

img
WhatsApp
Hemen Ara
Firmanın Konumu