Hakkımızda

Hem konut hem de ticari ihtiyaçlar için güvenilir ve profesyonel taşıma hizmetleri sunuyoruz. İster yeni bir eve taşınıyor olun ister ofisinizin yerini değiştiriyor olun, deneyimli nakliyecilerden oluşan ekibimiz tüm lojistiği halledecek ve sorunsuz ve verimli bir taşınmayı garanti edecektir.
Ayrıca dikkatli planlama ve yürütme gerektiren karmaşık bir görev olan asansör eşyası taşımacılığında da uzmanız. Ekibimiz, güvenli ve verimli taşımayı sağlayacak şekilde her türlü mal ve ekipmanı taşımak üzere eğitilmiştir.
Uzun mesafeli taşımalarda şehirlerarası nakliye hizmeti sunmaktayız. Ekibimiz eşyalarınızı paketleyip kamyonlarımıza yükleyerek yolculuk boyunca güvende olmalarını ve korunmalarını sağlayacaktır. Eşyaları için geçici depolamaya ihtiyaç duyanlar için de depolama hizmetleri sunuyoruz.
Nakliye çalışanlarımız deneyimli ve yetenekli olup, mallarınızın dikkatli ve profesyonelce taşınmasını sağlar. Detaylara verdiğimiz önemden ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızdan gurur duyuyoruz.
Taşımacılık hizmetlerimizin yanı sıra şehir içi ulaşım hizmetleri de sunmaktayız. İster birkaç eşyayı ister tam bir yükü taşımanız gereksin, ekibimiz mallarınızın güvenli ve verimli bir şekilde taşınmasını sağlayacaktır.
Ankara güvenilir ve profesyonel taşımacılık hizmetleri için bugün bizimle iletişime geçin. Size ayrıntılı bir teklif sunacağız ve hizmetlerimizi özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde uyarlayacağız. Amacımız taşınma deneyiminizi mümkün olduğunca sorunsuz ve sorunsuz hale getirmektir.

 

Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara Şehirler Arası Taşımacılık

Ankara Asansörlü Nakliyat

Ankara Ofis Taşımacılık

Ankara Ev Taşımacılık

Ankara 7/24 Nakliyat

Ankara Paketleme

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: HACI CANPOLAT

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın