Hakkımızda

Yetenekli profesyonellerden oluşan ekibimiz, her gün en yüksek kalitede sebze ve meyveleri almanızı sağlamak için çok çalışıyor. Müşterilerimizin refahını sağlayan, zararlı kimyasallardan arındırılmış organik ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz.
İster günlük taze sebze satışı, ister taze meyve satışı arıyor olun, ihtiyacınıza uygun çok çeşitli seçeneklerimiz mevcuttur. Yeşil yapraklı sebzelerden sulu portakallara kadar sağlıklı bir beslenmeyi sürdürmek için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz.
Günlük satış sağlamanın yanı sıra işletmelere ve perakendecilere yönelik toptan sebze ve meyve seçenekleri de sunmaktayız. Rekabetçi fiyatlarımız ve güvenilir teslimat hizmetimiz, mağazanızı veya restoranınızı en taze ürünlerle stoklamanızı kolaylaştırır.
Perakende meyve satışı arıyorsanız mağazamızı ziyaret edebilir veya web sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. En yüksek kaliteyi sağlamak için tamamı özenle seçilmiş geniş bir meyve yelpazemiz mevcuttur. Güler yüzlü personelimiz her türlü soru veya sorunuzda size yardımcı olmaya her zaman hazırdır.
Kayseri taze ve besleyici gıda tüketmenin önemini anlıyoruz. Bu nedenle en iyi ürünleri kapınıza teslim etmeye kararlıyız. Sipariş vermek veya hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün web sitemiz aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Kayseri sebze meyve satışlarıyla tazeliğin lezzetini yaşayın.

 

Kayseri Toptan Meyve 

Kayseri Toptan Sebze

Kayseri Meyve Sebze Satışı

Kayseri En Yakın Manav

Kayseri Parakende Meyve Sebze

Kayseri Uygun Meyve Sebze

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: ÖZKAN DÖNEN

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın