Hakkımızda

Çeşitli yük taşımacılığı türlerinde uzmanlaşmış, yüksek vasıflı profesyonellerden oluşan bir ekibimiz var. İster şehir içi ister Konya geneli eşya taşımanız gerekiyor, şehirlerarası yük taşımacılığı hizmetlerimiz ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
Nakliye firmalarımız, eşyalarınızın emniyetli ve emniyetli bir şekilde taşınmasını sağlamak için son teknoloji ve araç filosuyla donatılmıştır. Zamanında teslimatın öneminin bilincindeyiz ve mallarınızın zamanında varış noktasına ulaşmasını sağlamak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz.
Şehirlerarası yük taşımacılığının yanı sıra evden eve nakliyat hizmeti de sunmaktayız. İster yeni bir eve taşınıyor olun ister ofisinizin yerini değiştiriyor olun, ekibimiz ev taşıma ihtiyaçlarınızı verimli bir şekilde karşılayabilir. Eşyalarınızı özenle paketleyip taşıyor, yolculuk sırasında herhangi bir hasara uğramamasını sağlıyoruz.
Uzmanlaştığımız diğer bir hizmet de ofis taşımacılığıdır. Ofis alanlarının taşınmasının karmaşık bir süreç olabileceğini biliyoruz ancak uzmanlığımızla bunu sorunsuz hale getiriyoruz. Ofis taşımacılığında tüm lojistiği biz üstleniyoruz, böylece işinize ara vermeden odaklanabilirsiniz.
Şehir içi kargo taşımacılığı, şehir içinde sık ulaşım gerektiren işletmeler için hayati bir hizmettir. Güvenilir ve verimli şehir içi kargo taşımacılığı hizmetleri sunarak, eşyalarınızın varış noktasına güvenli ve zamanında taşınmasını sağlıyoruz.
İşyeri taşıma hizmetlerimiz ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmıştır

 

Bursa Evden Eve Taşımacılık

Bursa Asansörlü Nakliyat

Bursa Şehirler Arası Nakliyat

Bursa Şehir İçi Nakliyat

Bursa 7/24 Taşımacılık

Bursa Ofis Taşımacılık

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: İSMAİL DANIŞ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın