Hakkımızda

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Haliliye Şark Köşesi Satış Mağazası ☎️ Gündoğan

İletişim Bilgileri

+90 (538) 303-6370

ŞANLIURFA / HALİLİYE

Gündoğan Şark Dizayn

Tüm Hizmetlerimiz

Ürünlerimiz

Resim Galerisi

Hakkımızda

Haliliye şark oda takımları dikim hizmetimiz, şark oda takımınızın görünümünü tamamlayan kırlent, perde ve diğer tekstil ürünlerinin üretimini kapsamaktadır. Oryantal kumaşlar ve tasarımlarla çalışma konusunda deneyimli, yetenekli terzilerden oluşan bir ekibimiz var.
Dikim hizmetimizin yanı sıra hazır oryantal oda takımlarının satışını da yapmaktayız. Bu setler, yastıklar, perdeler, yatak örtüleri ve kilimler dahil olmak üzere eksiksiz bir oryantal oda için gerekli tüm parçaları içerir. Tarzınıza ve tercihlerinize uyacak mükemmel seti bulmanızı sağlayacak geniş bir tasarım ve renk yelpazesine sahibiz.
Kişiye özel oryantal oda takımı arıyorsanız üretim hizmetleri de sunuyoruz. Tasarımcılardan ve ustalardan oluşan ekibimiz, özel gereksinimlerinizi karşılayan benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir oryantal oda takımı oluşturmak için sizinle birlikte çalışabilir. Gerçekten türünün tek örneği bir tasarım yaratmak için farklı kumaşları, renkleri ve desenleri bir araya getirebiliriz.
Haliliye olarak kendimizi konforu, tarzı ve özgünlüğü birleştiren yüksek kaliteli oryantal oda takımları sunmaya adadık. Ürünlerimiz, uzun ömürlü ve en yüksek kalitede bir ürün almanızı sağlamak için azami özen ve detaylara dikkat edilerek üretilmektedir. Bir dikiş mi arıyorsunuz?

 

Haliliye Şark Köşesi Satışı

Haliliye Şark Odası Takımları

Haliliye Yastık Takımları

Firma Yetkilisi : VEYSEL GÜNDOĞAN

Çalışma Saatleri

img img

Müşterilerimiz ne diyor

Hemen Yorum Yapın
AHMET

İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

img img

SORULARINIZI CEVAPLAMAK İÇİN 7/24 BURADAYIZ

Anında destek için hemen bizi arayın

img

Müşteri Destek:

+90 (538) 303-6370
img img

Birlikte Çalışmaya Hazır mısınız?

Bize Yazın

img
WhatsApp
Hemen Ara
Firmanın Konumu