Hakkımızda

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Yetenekli ve deneyimli uzman ekibimiz, size yüksek kalitede boya ve badana uygulama çalışmaları sunarak mekanınızı güzel ve yenilenmiş bir ortama dönüştürebilir. Ayrıca zevk ve tercihlerinizi yansıtan, kişiselleştirilmiş ve şık bir iç tasarım yaratmanıza yardımcı olan iç dekorasyon tasarım hizmetleri de sunuyoruz.
Mekanınıza zarafet ve incelik katmak istiyorsanız gergi tavan uygulamamız ve asma tavan uygulama hizmetlerimiz kusursuz ve görsel açıdan büyüleyici bir tavan tasarımı oluşturmanıza yardımcı olabilir. Ekibimiz kusursuz bir kurulum süreci sağlayarak size güzel bir şekilde tamamlanmış bir alan bırakacaktır.
Ayrıca, geniş bir yelpazede seçim yapabileceğiniz tasarım seçenekleri sunan duvar kağıdı uygulama hizmetleri de sağlıyoruz. İster cesur ve canlı bir deseni ister incelikli ve sade bir tasarımı tercih edin, her tarza ve zevke uygun bir şeyimiz var.
Son olarak, dış cephe kaplama çalışmalarımız mülkünüzün kaldırım çekiciliğini artırmaya yardımcı olarak ona yeni ve modern bir görünüm kazandırabilir. Dayanıklı ve görsel olarak çekici bir sonuç sağlamak için yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz ve yetenekli ustalar çalıştırıyoruz.
İzmirde ki şirketimizde müşteri memnuniyeti birinci önceliğimizdir. Ekibimiz olağanüstü hizmetler sunmaya ve beklentilerinizi aşmaya kendini adamıştır. Projenizin boyutu veya karmaşıklığı ne olursa olsun, profesyonelimiz

 

Gaziemir Alçıpan Hizmeti

Gaziemir Asma Tavan

Gaziemir Gergi Tavan

Gaziemir Dekorasyon

Gaziemir Seramik Kaplama

Gaziemir Granit Mermer

Gaziemir  Fayans Uygulama

Gaziemir Mermer Uygulama

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: METE DELİBAŞ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın