Hakkımızda

Firmamız Dikili bölgesinde yerleşik olup, 7/24 taksi hizmetlerimizle Kahta genelinde hizmet verme konusunda uzmanız. Hastane taksi hizmeti, üniversite taksi hizmeti, otogar taksi hizmeti, alışveriş merkezi taksi hizmeti gibi çeşitli taksi hizmetleri sunmaktayız.
Önceliğimiz müşterilerimize en uygun ve güvenilir taksi hizmetini sunmaktır. İster belirli bir lokasyon için ister acil durumlar için taksiye ihtiyacınız olsun, firmamız sadece bir telefon uzağınızdadır. Yolcularımıza konforlu bir deneyim sunmak için taksilerimizin bakımlı, temiz ve hijyenik olmasını sağlıyoruz.
En güçlü yönlerimizden biri müşterilerimize zamanında ve güvenli teslimat yapma taahhüdümüzdür. Dakikliğin önemini anlıyoruz ve sürücülerimiz, varış noktanıza hemen ulaşmak için şehirde verimli bir şekilde gezinmek üzere eğitilmiştir. Araçlarımızın iyi durumda olmasını ve gerekli tüm düzenlemelere uygun olmasını sağlayarak yolcularımızın güvenliğini de ön planda tutuyoruz.
Firmamızı tercih ederek uygun fiyatlarla güvenilir hizmet bekleyebilirsiniz. Hizmet kalitesinden ödün vermeden rekabetçi fiyatlar sunmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız taksi deneyiminizi sorunsuz ve konforlu hale getirmektir.
Bir dahaki sefere Kahta da taksiye ihtiyacınız olduğunda bizi aramaktan çekinmeyin. Sizlere 7/24 hizmet vermek için buradayız

 

Kahta Taksi Hizmeti

Kahta 7/24 Taksi

Kahta Konforlu Taksi

Kahta Klimalı Taksi

Kahta Uygun Taksi

Kahta Acil Taksi

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: MUHAMMED CAN GÜCÜK

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın