Hakkımızda

Güzellik salonumuzda Bismil kaş ve bıyık kaldırma işlemleri, lazer epilasyon uygulaması, ağda servisi, saç kesimi, fön, gelin başı yapımı hizmetlerinde uzmanlaşmaktayız. Yetenekli güzellik uzmanlarından oluşan ekibimiz, değerli müşterilerimize birinci sınıf güzellik bakım hizmetleri sunmaya kendini adamıştır.
Müşterilerimizin istedikleri hizmetleri alabilmeleri için konforlu ve rahat bir ortam yaratmanın gururunu yaşıyoruz. Güzellik salonumuz müşterilerimize en üst düzeyde konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Müşterilerimizin beklentilerini aşan son derece profesyonel bir hizmet sunmaya çalışıyoruz.
Müşteri memnuniyeti bizim en büyük önceliğimizdir. Müşterilerimizin hizmetlerimizin sonuçlarından memnun olmalarını sağlamak için yukarıda ve öteye gidiyoruz. Kişiselleştirilmiş ve avantajlı fiyatlarımız hizmetlerimizi geniş bir müşteri kitlesine ulaştırmaktadır.
Kaş ve bıyık alma, saç kesimi, lazer epilasyon uygulaması, gelin başı yapımı, saç fönleme, saç boyama, ağda, cilt ve saç bakımı işlemleriyle ilgileniyorsanız uzman kadromuz size yardımcı olmaya hazır. Tesisimizde randevu almak için web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterlidir. Size hizmet vermek ve tüm güzellik bakımı ihtiyaçlarınızı karşılamak için sabırsızlanıyoruz.

 

Bismil Kuaför Salonu

Bismil Güzellik Salonu

Bismil Lazer Epilasyon

Bismil Kalıcı Makyaj

Bismil İpek Kirpik

Bismil Lifting Hizmeti

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: AYŞE GÜLER

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın