Hakkımızda

Elektrik sistemindeki arıza veya arızalarda elektrik tamiri hizmeti de sunmaktayız. Bu, elektrik kesintileri, hatalı kablolama ve elektrikli ekipman sorunları gibi sorunların giderilmesini ve giderilmesini içerir.
Ayrıca enerji tasarruflu ve uzun ömürlü LED aydınlatma sistemlerinin kurulumu ve bakımı konusunda da uzmanlaşmaktayız. Bu aydınlatma sistemlerini konut veya ticari alanınızda tasarlamanıza ve kurmanıza yardımcı olabiliriz.
Uzman ekibimiz ayrıca bir binadaki elektrik kabloları ve ekipmanları için ayrıntılı bir plan oluşturulmasını içeren elektrik planı projelerinde de size yardımcı olabilir. Bu planların tasarlanması ve uygulanması konusunda size yardımcı olabilir, tüm güvenlik ve yönetmelik gerekliliklerini karşıladıklarından emin olabiliriz.
Mevcut elektrik sisteminizde herhangi bir değişiklik veya onarıma ihtiyacınız varsa, bununla da ilgilenebiliriz. Eski veya güncelliğini yitirmiş kabloları yenileyebilir, arızalı anahtarları veya prizleri değiştirebilir ve ortaya çıkabilecek diğer sorunları çözebiliriz.
Ayrıca, elektrik prizlerinin ve anahtarlarının duvarla aynı hizada olacak şekilde monte edilmesini içeren sıva altı montaj hizmetleri de sunuyoruz. Bu, alanınız için şık ve kusursuz bir görünüm yaratır.
Güvenlik söz konusu olduğunda mülkünüzü korumaya yardımcı olacak güvenlik sistemleri ve kameralar kurabiliriz. Daha fazla güvenlik için yangın alarm sistemleri de kurabiliriz.
Kurulum hizmetlerimizin yanı sıra intercom sistemleri, güvenlik satışını da yapmaktayız.

 

Alaşehir Şofben Tamiri

Alaşehir Korniş Tadilat

Alaşehir Elektrik Tesisat

Alaşehir Tesisat Ustası

Alaşehir Aydınlatma

Alaşehir Elektrik Arıza Tespiti

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: MEHMET KAYA

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın