Hakkımızda

Akhisar boya ve badana uygulamasında tecrübeli profesyonellerden oluşan ekibimiz kaliteli ve kusursuz sonuçlar sağlamaktadır. Uzun ömürlü ve güzel bir görünüm sağlamak için en iyi malzemeleri ve araçları kullanıyoruz. İster basit bir boya işine ister komple bir yenilemeye ihtiyacınız olsun, ekibimiz beklentilerinizi aşacaktır.Boyama hizmetlerimizin yanı sıra iç dekorasyon tasarım hizmetleri de sunmaktayız. Uzman ekibimiz, tarzınızı ve tercihlerinizi yansıtan özel bir tasarım oluşturmak için sizinle birlikte çalışacaktır. Hem işlevsel hem de estetik açıdan hoş bir tasarım sunmak için bütçenizi ve gereksinimlerinizi dikkate alıyoruz.
Uzmanlık alanlarımızdan biri de gergi tavan uygulamasıdır. Bu yenilikçi teknik, benzersiz ve göz alıcı tavan tasarımlarının yaratılmasına olanak tanır. İster bir odaya dramatiklik katmak, ister mekan illüzyonu yaratmak isteyin, gergi tavan uygulamamız mekanınızı dönüştürecektir.
Asma tavan uygulama hizmetimiz de müşterilerimiz arasında popüler olan bir diğer seçenektir. Asma tavanlar sadece elektrik kablolarını ve borularını saklamakla kalmıyor, aynı zamanda her odaya şıklık katıyor. Ekibimiz genel tasarımınızı tamamlayan bir asma tavan kuracaktır.
Duvarlarınıza doku ve desen kazandırmak istiyorsanız duvar kağıdı uygulama hizmetimiz tam size göre. Gelenekselden modern tasarımlara kadar geniş bir yelpazede seçeneklerimiz mevcuttur.

 

Akhisar Alçı Sıva

Akhisar Boya Badana

Akhisar Kartonpiyer

Akhisar Laminant Parke

Akhisar Duvar Kağıdı

Akhisar Fayns Döşeme

Duvar Dolap Çalışması Yapılır

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: SEYFETTİN AKKUZU

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın