Hakkımızda

Maltepe kuru temizleme hizmetlerimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. İhtiyaçlarınızı karşılamak için geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktan gurur duyuyoruz. Deneyimli ekibimiz, en kaliteli hizmeti almanızı ve beklentilerinizi aşmanızı sağlar.

Ütü hizmetine ihtiyacınız varsa, size bu konuda yardımcı olmak için buradayız. Yetenekli profesyonellerimiz kıyafetlerinizin mükemmel şekilde ütülenmesini ve kırışmamasını sağlayacaktır. Cilalı bir görünümü korumanın önemini anlıyoruz ve giysilerinizin özenle kullanılacağını garanti ediyoruz.

Abiyenizin en iyi şekilde görünmesine ihtiyaç duyduğunuz özel günler için, abiye yıkama hizmeti sunuyoruz. Ekibimiz hassas kumaşlar ve karmaşık tasarımlarla ilgilenmek üzere eğitilmiştir ve elbisenizin iyice ve nazikçe temizlenmesini sağlar.

Kuru temizleme ve yıkama hizmetlerimizin yanı sıra terzilik hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Giysilerinizde değişiklik veya onarım yapılması gerekiyorsa yetenekli terzilerimiz mükemmel uyum sağlayacaktır. İster küçük bir ayarlama ister tam bir dönüşüm olsun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak uzmanlığa sahibiz.

Ayrıca günlük çamaşır yıkama ihtiyaçlarınız için çamaşır yıkama hizmetleri de sunuyoruz. Verimli ve güvenilir personelimiz kıyafetlerinizi temizleyip tazeleyerek zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

Herhangi bir sorunuz varsa veya yukarıda belirtilen hizmetlerden herhangi birine ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sen

 

Maltepe Ütüleme Hizmeti

Maltepe Kuru Temizleme

Maltepe Her Türlü Temizleme

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: ÖZCAN DİNÇER

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın