Hakkımızda

Rezervasyon için

0536 700 4567
 

TEKNELERİMİZ HAKKINDA

DEEP 7, 1968 model orijinal Girit yapımı, baş pervaneye de sahip Tirhandil model, bakımlı bir teknedir. Tirhandil tarzı tekneler denize dayanıklılıkları ile nam yapmıştır ve asırlardır denizde kullanılırlar. Denize dayanıklılıklarıyla ünlüdürler. 12metre boy ve 4 metre en’e sahip teknemizde baş tarafta iki kişilik yataklı kamara, vasat kısmında sancak tarafta oturma grubu (iki kişilik yatak olabilmekte), sancak tarafta meşrubat dolabı ve misafire ait dolap, arka kısma doğru ocak ve mutfak, hemen karşısında kapalı lavabo wc bulunmaktadır. Arka kısımda geniş havuzluk içinde dümen ve önünde yemek masası, dümen etrafında ise oturma grubu mevcuttur. Arka oturma grubunun üstünde gölgelik mevcut olup sancak kıç tarafta, çevre duyarlılığını da dikkate aldığımızdan, lezzetli yemekler için seyyar lav taşlı mangal sistemi bulunmaktadır. Teknenin ön üst güvertesinde güneşlenme minderleri, hemen önünde çift kişilik örme askılı salıncak, onun önünde ise ırgat kenarında mini masa etrafında iki armut koltuk bulunmaktadır.Baş tarafta güverte üzerinde ayrıca duş ahizesi bulunmaktadır.Baş üstünde akşam sefası yapmak için size özel bir alandır. Her tur sonrasında tüm tekne alanları dezenfektanlar ve hijyenik yüzey temizleyici ürünler ile temizlenmektedir. 
 

Ametist 79 teknemiz ise, 2014 model, 14 metre boy ve 5.40 mt ene sahip, ahşap ve 2 katlı bir teknedir. Yolcu kapasitesi 12 kişi olup, baş güneşlenme alanı, kıç altı masaların bulunduğu gölge alan, üst güvertede hem gölge hem de güneşlenme alanı mevcuttur. 

TURUMUZ HAKKINDA

Bademli’de teknelerimizin yanaşma alanında size de uygun saatleri kararlaştırmakla birlikte sabah 11:00 sularında kaptanlarımız sizleri karşılıyor. Yanınızda getirmiş olduğunuz var ise alkollü içecek ve yiyeceklerinizi dolaplarımıza yerleştiriyoruz. Teknemizde alkollü içki satışı yoktur ancak yanınızda fişi-faturasını bulundurmanız kaydıyla (TAPDK belgemiz bulunmadığından dolayı yetkili kurumların kontrollerinde ibraz edilmesi maksadıyla) alkollü içki getirip teknemizde tüketebilirsiniz. Dolaplarımız sizler için müsaittir. Teknelerimizde Nescafe-Çay-Kahve-su ve buz ücretsiz olup kendiniz hazırlayabilirsiniz. Tur günü hava ve deniz durumlarına göre sizlere rahat edebileceğiniz koyları öneriyoruz. Teknemizde yemek servisimiz, İçecek-Meşrubat servisimiz mevcuttur. Limandan hareket ettikten sonra uygun koyları keşfe başlıyoruz. Yemek zamanı için sizden görüş alıp ızgaramıza başlıyoruz. Müşterilerimiz için melamin tabak ve çelik çatal bıçak takımımız da mevcuttur. Dileyen müşterilerimize alkollü içecekleri için de bardaklarımız mevcuttur. Birbirinden eşsiz koyların tadını çıkardıktan sonra akşam gün batımına doğru Bademli’ye yanaşma alanımıza dönüyoruz. Tekneler üzerinde sosyal medya imza fotoğrafımızı çekildikten sonra sizleri tekrar buluşmak üzere uğurluyoruz. Lütfen sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmeyi unutmayın.

BİZ KİMİZ

Dikili’de üç sezondur faaliyete başlayan bir işletme olmamız yanında uzun yıllardır deniz tecrübemiz bulunmaktadır. Biz denizi çok ama çok seviyoruz. Bu denizleri bu doğayı daha uzun yıllar yeni nesillere aktarmak için ve vatandaşlarımıza tanıtmak, denizi sevdirmek için çaba sarf ediyoruz. Birinci önceliğimiz sizlere denizlerimizi tanıtırken unutulmayacak anılarınıza katkı sağlamak. Deniz çağdaşlık, deniz medeniyet, deniz farklılıktır anlayışı ile turlarımızı planlıyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde bulunan görüş öneri bölümünü doldurmanızı ve sosyal medya platformundakialanlara yorumlarınızı bekliyoruz. Aşık olduğumuz deniz ve mavisi ile yeşili her zaman sizlerle olsun. 

 

 

.

TURUMUZDAKİ DURAK NOKTALARI KOYLARIMIZ:

ILICA KOYU:

Eskiden Aiolis Ilıcası olarak bilinirmiş. Zeytinlikler arasından geçerek ulaşılabilen Bademli Ilıcası, Kalem Adası'nın bitiminde, deniz kıyısında yer alıyor.
Varlığı antik dönemlere dek uzanan ılıca, ismini bulunduğu köyden alıyor ve Bademli Deniz Ilıcası olarak anılıyor. Bölgede yer alan kaynak bölümler, havuz şeklinde düzenlenmiş. Ülkemizde, etrafına herhangi bir tesis yapılmamış nadir ılıcalardan biri Bademli Ilıcası. 
Bademli Ilıcası suyunun sıcaklığı 65 derece, denizde ise 42 derece olarak seyrediyor. Suyun içerisinde hidroasetat ve arsenik bulunuyor. Bu nedenle ağrı, sızı, romatizma, böbrek taşı ve cilt hastalıkları gibi rahatsızlara da şifa kaynağı oluyor Bademli Ilıcası. 

ZİNDANCIK KOYU:

Killik koyunun yanında bulunan Zindancık Koyu sizleri dört farklı deniz rengi ile karşılar. Bu koyun hikayesi antik zamanlara kadar uzanır. Bu koyun genelinin antik kayıp kent KANAİ olduğu söylenmektedir. Argunassai adaları olarak bilinen adalardan biri olan Zindancık zamanla Bademli deresinin akışı yönünden dolayı yarım ada haline dönüşmüştür. Atina ve Spartalılar arasında MÖ 406 yılında gerçekleşen savaş bu kentin Güneybatısında olmuştur. Zindancık koyu Güney rüzgarlara kapalı ve dip tabiatı açısından da zengin bir koydur. Serbest dalış için de çok uygun olan koy keşfedilmesi gereken koylar arasında yer almaktadır. Sahil şeridindeki ince kumu ile de beğenilmektedir.

HANIMIN KOYU:

Halk arasında Kokar Ot koyu olarak bilinse de aslında yanyana iki koydan ibarettir.Hanımın koyu tamamen dibi kumluk olan, sizi kendine aşık bırakacak bir koydur. Sahil şeridindeki kumsal alanlarda doğal kil bulunmakta olup kullanımı serbesttir. Hanımın koyuna karadan ulaşım, koydaki alan özel mülk olduğundan dolayı yoktur. Denizden demirlenir ve koyun tadını çıkarabilirsiniz. Bölgede bulunan kil tamamen doğal olup cildi besleyici ve onarıcı özelliğe sahiptir. Pütürlü şekilde cilde tatbik edildiğinde cildinizin biraz beklemenin ardından gerildiğini ve gözeneklerinizin temizlendiğini göreceksiniz. Hanımın koyu kesinlikle keşfedilmesi gereken koylar arasındadır.

AKVARYUM KOYU:

Kalem adası ile Garip adası arasında kalan, eşsiz güzelliğe, duruluğa ve berraklığa sahip koy, işte bu özelliklerinden dolayı akvaryum adını almıştır. Bu koyda dinlendiğinizde kesinlikle deniz içinde yazı tura oynamayı unutmayın. Deniz dört renk olarak sizi karşılar ve bulunduğunuz alanı karpostallık görüntülerle kaydedebilirsiniz. Akvaryum koyunda durduğunuzda Kuzey Batınızda kalıntı şeklinde görünen bir adacık dikkat çeker. Bu adacık kilise kalıntısı Aya Nikola olarak bilinir. Şuanda ise deniz haritalarında Güvercin Adası olarak geçmektedir. Garip ve Kalem adasının arasında kalan geçitteki sığlık muhteşem bir manzara oluşturur. Bu koy da keşfedilmesi gereken ve mutlak uğrak noktaları arasında yerini alır.

HAYITLI KOYU: 

Hayıtlı koyu ise Bademli köyünden Denizköy’e giderken hemen ılıca koyundan sonra gelen koydur. Sahil kısmında plaj bulunmakta olup ayrıca kamp kurmak için de tercih edilmektedir. Karadan da ulaşım bulunan koyda diğer koylar kadar olmasa da durmak ve yine derin mavilikler ile buluşan turkuaz sığlıkların tadını çıkarmak gerekir. Kuzey rüzgarlarına kapalı olan koy denizin dört rengini size sunar. Diğer koylara göre çabuk derinleşen bir koydur. Tur tekneleri tarafından fazla tercih edilmediğinden dolayı daha sessiz ve sakindir. Sahildeki kalabalıklar fazla olmadığında koyu dinlemek size kesinlikle iyi gelecek.

AYA NİKOLA KİLİSESİ - Batıl Kilise

Aya Nikola Kilisesi, Bademli kıyılarından az ötede küçük bir ada üzerinde yer alıyor. Bina harabe halinde.

Aya Nikola aslında Aziz Nikolaos.

Aziz Nikolaos, Akdeniz kıyılarında Patara’da doğmuş, MS 4. yüzyılda Demre piskoposu olmuş ve ölümünden sonra Aziz mertebesine ulaşıp adına birçok kilise yapılmış.

Aziz Nikolaos, geçmişte çocuklar, denizciler, tacirler ve bilim insanlarının koruyucusuyken, bugün tüm dara düşenlerin sığınağı haline gelmiş.

Dara düşenlere gizlice verdiği yardımların, anlatıldıkça çoğalan öyküleri nedeniyle, günümüzde dünyanın hemen her yerinde yılbaşında armağan veren Noel Baba olarak ünlenmiş.

Çocukları koruma, onları sevindirme, denizcileri kurtarma, kayıp eşyaları bulma, gelecekten bilgi verme gibi pek çok mucizesi anlatılıyor.

Reservasyon İçin

0536 700 4567

 

 

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Emine YAZAR

Telefon

: +90 (536) 700-4567

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (536) 700-4567

Cep Telefonu 2

: +90 (536) 700-4567

Adres

: Bademli Köyü Dikili/İZMİR

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 11:00 - 18:00

Salı

: 11:00 - 18:00

Çarşamba

: 11:00 - 18:00

Perşembe

: 11:00 - 18:00

Cuma

: 11:00 - 18:00

Cumartesi

: 11:00 - 18:00

Pazar

: 11:00 - 18:00

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın