Hakkımızda

Her türlü nakliye ihtiyacını karşılama konusunda uzman, deneyimli ve eğitimli profesyonellerden oluşan bir ekibimiz var. İster yerel ister uluslararası taşınıyor olun, tüm nakliye ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.
Araç filomuz, eşyalarınızın güvenli ve emniyetli bir şekilde taşınmasını sağlamak için bakımlı ve son teknolojiyle donatılmıştır. Her hareketin benzersiz olduğunun bilincindeyiz ve bu nedenle özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz.
Ev taşımacılığı söz konusu olduğunda eşyalarınızı titizlikle taşımaya ekstra özen gösteriyoruz. Eşyalarınızın taşıma sırasında oluşabilecek hasarlardan korunması için kaliteli ambalaj malzemeleri kullanıyoruz. Ekibimiz eşyalarınızı özenle paketleyip kamyonlarımıza yükleyecek ve güvenli bir şekilde yeni yerinize taşıyacaktır.
Ev taşımacılığının yanı sıra ofis taşımacılığı hizmeti de vermekteyiz. İster yeni bir ofis alanına taşınıyor olun, ister ofisinizin tamamını taşıyor olun, her şeyin üstesinden gelebiliriz. Ofis mobilyalarınızı ve ekipmanlarınızı söküp paketleyeceğiz, yeni yerinize taşıyacak ve talimatlarınız doğrultusunda yeniden monte edeceğiz.
Kargo taşımacılığı hizmetlerimiz her büyüklükteki işletmenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Malları yerel veya uluslararası taşımanız gerekiyorsa, bunu verimli ve profesyonel bir şekilde halledebiliriz. Küçük paketlerden büyük boyutlu makinelere kadar her türlü kargoyu elleçleme konusunda deneyime sahibiz.

Müşteri memnuniyeti bizim işimiz

 

EVDEN EVE NAKLİYAT

ŞEHİR İÇİ

ŞEHİRLER ARASI

ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK

AMBALAJLI NAKLİYAT

SİGORTALI TAŞIMACILIK

EŞYA TAŞIMACILIĞI

YÜK TAŞIMACILIĞI

KALİTELİ HİZMET

 

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Zekeriya AKIN

Telefon

: +90 (531) 933-6241

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (531) 933-6241

Cep Telefonu 2

: +90 (531) 933-6241

Adres

: Mustafakemalpaşa/BURSA

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın