Hakkımızda

KAYSERİ ÇIKIŞLI GÜNÜBİRLİK TURLAR;

Firmanın düzenlediği Kayseri çıkışlı günübirlik turlar sayesinde günlük iş telaşından ve yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaşabilir, sevdiklerinizle unutamayacağınız bir seyahat yaşayabilirsiniz. Gökçe Turizm firması sizler için her detayı düşünerek turları planlamakta ve gidilecek şehre göre öncesinde bir seyahat rehberi hazırlamaktadır. Çıkış merkezi Kayseri olduğu için buradan günübirlik planlanan turlar da şehre yakın mevkilerden seçilmekte ve başlangıç noktasına dönülmektedir. Yolculuk boyunca müşterilere sağlık ve seyahat sigortası yapılmaktadır. Bu sayede sizler de daha güvenilir ortamda huzurlu bir şekilde gezilecek yerleri görebileceksiniz. İç Anadolu’nun bozkır iklimine sahip Kayseri’de her ne kadar eğlence hayatı ve gezilip görülecek onlarca tarihi mekan bulunmasına rağmen insanlar zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak, kendilerini daha özgür hissedebilmek için kısa süreli seyahatleri tercih etmektedir.

Kayseri Servis Kiralama;

Kayseri servis kiralama, Gökçe Turizm firmasının müşterilerine özel ve ekstrem günlerde sunduğu bir hizmettir. Cenaze törenleri, düğün ya da nişan organizasyonları, doğum günü gibi zamanlarda sevdiklerinizi akraba ve dostlarınızı istediğiniz yere götürmek için araç kiralayabileceğiniz özel şoförlü organize işlerdir. Bu hizmet günlük olabileceği gibi haftalık ya da aylık da olabilmektedir. Az ya da çok sayıda bir grup insanı özel etkinliğe veya toplantıya götürmek, cenaze, düğün gibi organizasyonlarda ulaşım konusunda sorun yaşamamak için bir servis otobüsü, özel araç kiralama hizmetinden faydalanmak mükemmel bir çözüm olabilir. Gökçe Turizm bu konuda müşterilerine kolay, uygun maliyetli ve rahat, stressiz bir grup taşımacılığı sunmaktadır. Servis şoförleri yüksek düzeyde güvenlikli bir yolculuk gerçekleştirmek için eğitilmiştir.

Kayseri Öğrenci Servisi;

Günlük işler arasında zaman zaman çocukları okula bırakmaya ya da onları dersleri bittikten sonra getirmeye fırsat kalmayabilir. Bu durumda imdadınıza Gökçe Turizm firmasının müşterilerine sunduğu Kayseri öğrenci servisi hizmeti yetişmektedir. Koşturmaca ve telaş içerisinde çocukların okuldan alınması ve onların her gün düzenli olarak disiplinli, güvenli bir şekilde derslerine bırakılması kafanızda sorun teşkil edebilir. Kendi işlerinizin yoğunluğu arasında çocukların da belli bir güven ve disiplin içinde okullarına ulaşmalarını sağlamak için tercih edilen öğrenci servisleri, servis annesi, şoför ve son model araçlarla gerçekleştirilmektedir. Özellikle büyük şehirlerde son zamanlarda çocuklara yönelik gerçekleştirilen istismar ve saldırı olaylarından sonra ebeveynler, öğrenci servisi konusunda epey seçici ve dikkatli davranmaktadır.

Kayseri Personel Servisi;

Gökçe Turizm, tecrübe ve profesyonelliğine dayanarak, şirket, okul ve daha birçok kurum ya da kuruluşlar için güvenli bir şekilde yıllardır Kayseri personel servisi görevini sürdürmektedir. İşe günlük olarak gidiş-dönüş yapmak çalışan insanların vaktini büyük oranda ulaşımda geçirmelerine sebep olur. Turizm firması, size güzergah programlarının tasarımı ve duraklar hakkında kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunarak, zamandan tasarruf etmenize imkan sağlar. Çalışanlarınızın gün içinde verimlilik ve performanslarına zarar veren gerginliği, uzunca bekleme sürelerini, işe geç kalma bahanelerini unutacağınız bir yolculuğa hazır mısınız?

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Ercan GÖKÇE

Telefon

: +90 (539) 434-5784

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (539) 434-5784

Cep Telefonu 2

: +90 (551) 027-9999

Adres

: Uğurevler mahallesi 241. Sokak No:45/B Kocasinan/KAYSERİ

E-Mail

: bahrigokce4638@gmail.com

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 00:00 - 00:00

Salı

: 00.00 - 00.00

Çarşamba

: 00.00 - 00.00

Perşembe

: 00.00 - 00.00

Cuma

: 00.00 - 00.00

Cumartesi

: 00.00 - 00.00

Pazar

: 00.00 - 00.00

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın