Hakkımızda

Bahçe sulama
Ağaç budama 
Çim biçme 
Kar temizliği 
İlaçlama 
Mıntıka temizliği 
Boya-badana 
Kalorifer-petek temizliği
Halı yıkama
Kanepe-koltuk temizliği

 

HAKKIMIZDA
   2002 yılından beri siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi amaç edinen   Barış Temizlik Şirketi, Kayseri'de bulunup merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimize hizmet vermektedir. Kurumumuz tam bir aile şirketi olmanın yanı sıra kalitenin ve güvenin en iyi adresi olma garantisini ve müşteri memnuniyetinin de sözünü vermektedir. Aynı zamanda bina ve site hizmetlerinin tümünü kendine görev üstlenmiş bulunmaktadır. 
   Barış Temizlik Şirketi’nin asıl amacı; karşılıklı güvenli bir şekilde birlik içinde çalışmak ve müşteri memnuniyetine önem verip onlara kaliteli ve temiz alanlar sunmaktır. Bunlar; bina ve site başta olmak üzere iş yerlerinde ve yaşam alanlarınızda günlük çöp alma, günlük giriş kat temizliği, asansör temizliği gibi pek çok hizmeti içinde barındırmaktadır. Bununla birlikte haftalık daire önleri temizlikleri, genel temizlikler de hizmetlerinin içerisinde yer almaktadır. 
HİZMETLERİMİZ
 MOBİL KAPICILIK/MOBİL GÖREVLİ
   Kayseri Barış Temizlik Şirketi’nde mobil kapıcılık hizmetlerinin hem günlük hem de haftalık olarak hizmet verdiğini biliyor muydunuz? İşte bu anlamda Barış Temizlik Şirketi, işini en iyi şekilde yapacağının sözünü vermektedir. Sizin yapacağınız ise onlara bir şans vermek, pişman olmayacaksınız.
   • Günlük; çöp alımı, giriş kapısının temizliği, giriş katın temizliği, asansör içi, kapı, ayna temizliği…

• Haftada; 1 kez katların temizliği, 1 kez koridorların temizliği, 1 kez bina mıntıka temizliği, 1 kez yangın merdiveni temizliği…

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK
   Kayseri’de inşaat sonrası, taşınılacak veya taşınma sonrası oluşabilecek tozlu, boyalı veya kirli ev, bina, okul, iş yeri, ofis, mağaza, restaurant, büro gibi yaşam alanlarınızın daha temiz, hijyenik olmasını istiyorsanız ve aynı zamanda hem hesaplı hem de deneyimli kişilerle çalışmak istiyorsanız Barış Temizlik Şirketi tam da size göre.
GÜNLÜK TEMİZLİK HİZMETİ 
   Kayseri’de bulunan eviniz veya iş yerlerinizin genel temizliklerini yapacak gündelikçi/temizlikçi hizmeti de vermekte olan Barış Temizlik Şirketi, her bir müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İsterseniz günlük, isterseniz de haftalık rutin temizliklerinizi yapacak en profesyonel personellerle sizi buluşturmaktadır. Bununla birlikte personellerimiz size göre bireysel veya ekip olarak da hizmette bulunmaktadır. İçiniz rahat olacak şekilde her türlü temizlik ihtiyacınızı giderebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
NOT: Personellerin çalışma süresi, yemeği ve evin durumu vs. hakkındaki belirleyici etmenler telefon ile görüşülerek ihtiyacınıza ve isteğinize göre belirlenmektedir. 

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Süleyman KÜÇÜK - Neşe KÜÇÜK

Telefon

: +90 (551) 405-3781

Fax

: +90 (553) 267-2280

Cep Telefonu

: +90 (551) 405-3781

Cep Telefonu 2

: +90 (551) 405-3781

Adres

: KAYSERİ/Kocasinan

E-Mail

: www.barış.temizlik38@gmail.com

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın