Hakkımızda

BEYAZ EŞYA

KOMBİ

KLİMA

TEKNİK SERVİS

TAMİR BAKIM

KALİTELİ HİZMET

UYGUN FİYAT

 

Arçelik servis
0212 251 5252
Tıklayın, Hemen Arayın
servisi arayın
Servisi Aramak İçin Tıklayın
Arçelik-Beko-Altus Teknik Servis
Arçelik-Beko-Altus Servisi
Arçelik-Beko-Altus size en yakın servise ulaşın. İstanbul'un tüm semt ve mahallerine Beyaz Eşya, Kombi, Klima tamir - bakım ve onarım hususunda alanında uzman personel ile hizmet vermeye devam etmekteyiz, siz değerli müşterilermizden gelen talepleri çağrı merkezimiz en yakın saha ekibine yönlendirerek size hızlı ve güvenli servisi sunmaktadır.

İstanbul içindeki size en yakın Arçelik-Beko-Altus Özel\Teknik servisine ulaşın.

Ulaşabileceğiniz numaralar.
0212 251 5252

Müşterilerin güvenini kazanıp, yüksek verimli cihazlar oluşturmak,Sektördeki tüm tecrübe ve deneyimimizi her müşteriye yansıtmak.

Beyaz Eşya Servisi olarak sadece servis hizmeti değil aynı zamanda müşteri temsilcileri ile yüksek kalitede hizmet sunmayı da hedefliyoruz.

Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi,Buzdolabı,Çamaşır makinesi,Kurutma Makinesi,Klima ve Kombi ürünlrine hizmet ve teknik destek vermekteyiz.Servisimiz,Teknisyenlerini teknisyen yetiştirme eğitimini tamamlamış sertifikalı kişilerden oluşturmaktadır.

Firmamız uzun yıllardır konusunda uzmanlaşmış ve sertifikalı uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerilere kusursuz servis hizmeti sunmaktadır. Her marka ve modelde,buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi alanında teknik servis hizmet vermektedir.Müşteri memnuniyetini ön planda tutup garantili teknik servis hizmeti vermekteyiz.

1988 yılından beri sektörün öncülerinden olan işletmemiz usta öğretici,ustalık, kalfalık gibi milli eğitim'in verdiği belgelere sahip teknisyenleri bünyesinde barındırarak kaliteli servis sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır. İstanbul ve mahallerinde Beyazeşya Servis ihtiyacı olması durumunda çağrı merkezimizi aramanız yeterli olacaktır. Gelen servis teknisyenlerimiz cihazınıza müdahale ederek yerinde bakım yapacak veya atölyeye alarak onarımı gerçekleşirecektir.
PROFİLO- BOSCH- SİEMENS SERVİSİ
Bana En Yakın Servis. Profilo-Bosch-Siemens teknik servisi desteği için servis kaydı açabiliriz. İstanbul'un tüm semt ve mahallerine Beyaz Eşya, Kombi, Klima tamir - bakım ve onarım hususunda alanında uzman personel ile hizmet vermeye devam etmekteyiz, siz değerli müşterilermizden gelen talepleri çağrı merkezimiz en yakın saha ekibine yönlendirerek size hızlı ve güvenli servisi sunmaktadır.

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: SERVET KELEŞ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın