Hakkımızda

Günümüzde teknolojik gelişmeler araç temizliği konusunda oldukça hassastır. Araçlarını temiz tutmak isteyen kullanıcıların vazgeçilmezi olan araç temizliği, iç temizliği de kapsamaktadır. Toz, kir ve diğer türde kalıntılardan arınmış olduğundan emin olmak için düzenli araç içi temizliği yapılmalıdır. Gelişmiş derinlemesine temizlik hizmetlerimizle, aracınızın iç kısmı arasına sıkışmış kir ve nesneleri başarılı bir şekilde temizleyebiliriz. Temizlik için yüksek basınçlı su jetleri kullanıyoruz ve ayrıca otomobilin içini ve dışını korumaya yardımcı olacak özel deterjanlar ve cila solüsyonları sağlıyoruz. Araç far restorasyonu ve araç cila uygulaması için özel bakım hizmetleri de vermekteyiz.

Ayrıca müşterilerimizin araçlarına daha fazla değer katmak için oto seramik kaplama ve detaylandırma hizmetleri de sunmaktayız. Bir araba cilasının sunabileceğinin ötesine geçen bir parlaklık ve parlaklık katmanı arayan sürücülere ve araba tutkunlarına sunulan bir boya koruma çözümüdür. Oto seramik kaplama ayrıca araç yüzeyini çevresel unsurlardan ve daha fazlasından korur.

Ayrıca ön panel, kapı panelleri ve koltuklar gibi tüm iç yüzeylerin detaylı temizliğini içeren oto iç temizliği konusunda da uzmanız. Bu hizmet, zamanla arabanızın içinde birikebilecek koku, kir, toz ve bakterilerin giderilmesine yardımcı olur.

Son olarak, koltuk kumaş döşemelerinin, halıların, paspasların ve diğer yüzeylerin temizlik ve sanitasyonunu içeren oto kuaför hizmeti veriyoruz. Bu hizmet, aracınızın içini eski haline getirmeye yardımcı olarak, içinde sürüşü daha rahat ve keyifli hale getirir.

Size güvenilir ve tatmin edici bir hizmet sunmak için uzmanlığa, araçlara ve teknolojiye sahibiz. Araba temizleme hizmetleri yelpazemiz hakkında daha fazla bilgi için bugün bize ulaşın.

 

Siverek Oto Yıkama Hizmeti

Siverek Pasta Cila

Siverek İç Dış Yıkama

Siverek Detaylı Temizlik

Siverek Oto Park Hizmeti

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: Royal Class

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın