Hakkımızda

Döşeme yıkama hizmetlerimiz, kumaş, deri ve vinil dahil olmak üzere çeşitli döşeme yüzeylerinden kir, toz ve lekelerin çıkarılmasını içerir. Her türlü kir, toz ve lekenin derinlemesine temizlenmesini sağlamak için ekibimizin kullanabileceği en ileri teknoloji ve çözümleri kullanıyoruz.

Sandalye yıkama hizmetlerimiz, evinizdeki veya ticari ofisinizdeki herhangi bir sandalyenin kapsamlı bir şekilde temizlenmesini içerir. Koltuk yıkamamızın bazı ortak özellikleri, tüm kir ve lekeleri çıkaran derinlemesine temizlik, gerektiğinde parça değişimi ve oturma alanının dezenfekte edilmesidir.

Araba koltuğu yıkama hizmetlerimiz, kumaş ve deri koltukların derinlemesine temizlenmesi, şampuanlanması ve kurutulması dahil olmak üzere tüm iç detaylandırmayı içerir. Ayrıca aracınızın yeni gibi görünmesini sağlamak için cilalama ve cilalama da dahil olmak üzere eksiksiz dış detaylandırma sunuyoruz.

Baza başı yıkama hizmetlerimiz arasında kumaş, deri ve vinil döşemenin yüksek teknoloji çözümler ve araçlar kullanılarak yıkanması yer alır. Ayrıca tüm alanı derinlemesine temizliyoruz ve toz, kir ve lekelere karşı korumaya yardımcı olan özel temizleyiciler kullanıyoruz.

Koltuk temizleme hizmetlerimiz, kumaş veya deri döşemenin derinlemesine vakumlanmasını ve ardından kir ve lekelerin çıkarılması için yıkanmasını içerir. Bağlı olarak

 

Keçiören Yerinde Koltuk Yıkama Hizmeti

Keçiören Buharlı Koltuk Yıkama

Keçiören Detaylı Koltuk Yıkama

Keçiören Yatak Yıkama

Keçiören Koltuk Takımı Yıkama

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: Harun ÇALIŞKAN

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın