Hakkımızda

Alanya'dan Hobi Rafting olarak düzenlediğiniz rafting turları heyecan, adrenalin ve eğlence arayan misafirlerinizin tercih ettiği popüler bir aktivitedir. Rafting, sağlık sorunu olmayan her yaş grubundan insanın rahatlıkla katılabileceği doğa sporlarından biridir. Sizler, turlarınızı Antalya'nın Beşkonak beldesi Köprülü Kanyon Ulusal Parkı'nda bulunan muhteşem güzelliklerle donatılmış olan Türkiye'nin en uygun rafting nehirlerinden biri olan dünyaca ünlü Köprüçay üzerinde düzenlemektesiniz.

Rafting parkurunuz yaklaşık 14 km uzunluğunda olup, 2, 6, 8 ve 10 kişilik botlarla profesyonel rehberler eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Nehir suyunun sıcaklığı 12 derece, genişliği 12 metre ve derinliği ise 1-3 metre arasında değişmektedir. Zorluk derecesi uluslararası standartlara göre orta seviyededir, yani her seviyeden katılımcılar için uygundur.

Parkur boyunca yüzme, fotoğraf çekme, animasyonlar ve yemek molaları gibi etkinlikler de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, Akdeniz'in sıcak hava koşullarından kaçıp Köprüçay Nehri'nin serin sularında rahatlamak ve yüksek dozda adrenalin dolu rafting deneyimi yaşamak isteyenleri Alanya'daki rafting turlarınıza beklemektesiniz.

Unutulmaz anılar biriktireceğiniz bu heyecan dolu aktivite için misafirlerinizin güvenliği ve eğlencesi ön planda tutulmalıdır. Profesyonel rehberler eşliğinde yapılan rafting turları, katılımcıların doğa ile iç içe olmalarını ve eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz bir macera yaşamalarını sağlar.

Alanya'da rafting turları düzenlemek isteyenler için Köprüçay Nehri, mükemmel bir seçenek sunmaktadır. Nehirdeki akış hızı ve engeller, rafting tutkunlarına keyifli ve heyecan dolu bir deneyim yaşatır. Turunuzun planlaması ve organizasyonu için güvenilir rehberlik sağlayan profesyonel tur şirketleriyle iletişime geçmek, misafirlerinizin rafting turundan en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayacaktır.

Alanya'da rafting turları düzenleyerek misafirlerinize unutulmaz bir macera sunuyorsunuz. Her yaş grubundan insanın katılabileceği bu aktivite, Köprüçay Nehri'nin muhteş

 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: ÖMER ÖZKUL

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın