Hakkımızda

Ayder Bungalov Evleri - Doğayla Uyumlu, Huzur Dolu Tatil

Doğanın kucağında huzurlu bir tatil mi arıyorsunuz? Ayder'in eşsiz güzelliklerine tanıklık etmek ve unutulmaz anlar yaşamak için sizleri Ayder Bungalov Evleri'ne davet ediyoruz.

Hizmetlerimiz arasında size ev sahipliği yapacak konforlu bungalov evler ve eşsiz doğa manzarasıyla büyüleneceğiniz insan sapanı yer alıyor. Ayder'in mistik atmosferiyle bütünleşmiş bu evlerde, modern olanakların yanı sıra geleneksel yöresel dokunuşlarla dekore edilmiş odalarımızda kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

Ayder Bungalov Evleri, sizlere eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor:

  • Doğayla Uyumlu Tasarım: Bungalov evlerimiz, doğal malzemeler ve çevreci mimari anlayışıyla tasarlanmıştır. Doğanın bütünlüğünü korurken konforunuzu ön planda tutuyoruz.

  • Unutulmaz Manzaralar: Her bir bungalovunun panoramik manzarası, Ayder'in eşsiz güzelliklerine doymanızı sağlayacak. Sabahları uyanırken mistik bulutların arasında huzur bulacaksınız.

  • Huzur ve Rahatlık: Tatiliniz boyunca rahatınız ve huzurunuz bizim için önemlidir. Bungalovlarımızda ihtiyacınız olan her şey düşünülmüş ve konforunuz gözetilmiştir.

  • Eşsiz Deneyimler: Ayder'in benzersiz doğası, yaylaları ve doğa yürüyüşü rotalarıyla dolu bir tatilin tadını çıkaracaksınız. İsterseniz rehberlik hizmetimizle bölgenin sırlarını keşfedebilirsiniz.

  • Yöresel Lezzetler: Misafirlerimize özel olarak hazırlanan yöresel yemeklerimizle damaklarınızı şenlendireceksiniz. Taze ve doğal ürünlerle hazırlanan lezzetlerimiz, tatilinizi mükemmel kılacak.

Ayder Bungalov Evleri, size ve sevdiklerinize unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için her zaman hazır. Doğanın kalbinde, huzur ve doğal güzelliklerle dolu bir tatil hayal ediyorsanız, Ayder Bungalov Evleri sizleri bekliyor! Rezervasyon ve detaylı bilgi için bize ulaşmayı unutmayın. Sizleri Ayder'in büyülü dünyasına bekliyoruz.

 

Ayder Bungalov Ev Kiralama Hizmeti

Ayder İnsan Sapanı

Ayder Bungalov

Ayder Ev Kiralama

Rize Geneli Hizmet Verilir

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: Engin Altıparmak

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın