Hakkımızda

Selçuklu Oto Elektrik Tamir Bakım Firması olarak, aracınızın ihtiyacı olan her türlü elektrik, tamir ve bakım işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyoruz.

Uzman ekibimiz, uzun yılların deneyimine sahip olup, araçlarınıza en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Kaliteli ekipmanlarımız ve güncel teknolojileri takip eden uzman kadromuzla, aracınızın sorunlarını çözmek ve bakımını yapmak için buradayız.

Elektrik arızalarından mekanik sorunlara kadar her türlü konuda size yardımcı oluyor, aracınızın güvenliğini ve performansını artırmak için özveriyle çalışıyoruz.

Selçuklu Oto Elektrik Tamir Bakım Firması olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor, müşterilerimize dürüst ve şeffaf bir hizmet sunuyoruz. Sizin için en uygun ve ekonomik çözümleri sunarak, aracınızı en kısa sürede kullanıma hazır hale getiriyoruz.

Aracınızı bize güvenle teslim edebilir, huzurlu bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Sorunları yerinde tespit ediyor, gereken onarımları eksiksiz ve zamanında gerçekleştiriyoruz.

Selçuklu Oto Elektrik Tamir Bakım Firması olarak, araçlarınıza değer veriyor, onların en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için özen gösteriyoruz.

Güvenilir ve uzman oto elektrik tamir ve bakım hizmeti için bize ulaşın, aracınızın en iyi hizmeti almasını sağlayalım. Size ve aracınıza değer veren bir ekiple çalışmanın huzurunu yaşayın.

 

Selçuklu Oto Elektrik Tamir Bakım Firması

Selçuklu Oto Elektrik Tamir Bakım 

Selçuklu Oto Elektrik Tamir 

Selçuklu Oto Elektrik 

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: HÜSEYİN İRİŞ

Telefon

: +90 (552) 445-4676

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (552) 445-4676

Cep Telefonu 2

: +90 (552) 445-4676

Adres

: KONYA / SELÇUKLU

E-Mail

:

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın