Hakkımızda

Bayraklı Döner olarak, uzun yıllardır dönerin eşsiz lezzetini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Kaliteli malzemeler, ustaların maharetli elleri ve samimi hizmet anlayışımızla, döner deneyiminizi unutulmaz kılıyoruz.

Taze ve özenle seçilen etlerimizi, geleneksel yöntemlerle pişirerek, enfes bir döner lezzetiyle buluşturuyoruz. Mutfaklarımızda hijyen ve kalite standartlarına dikkat ederek, sizlere en güvenilir ve lezzetli dönerleri sunuyoruz.

Menümüzde çeşitliliği ve damak tadınıza uygun seçenekleri barındırıyoruz. Eşsiz lezzetimizin yanında, zengin garnitür ve sos seçenekleriyle döner keyfinizi tamamlıyoruz. Sağlığınıza özen gösteriyor, yağ oranını minimuma indirerek hafif ve doyurucu bir ziyafet sunuyoruz.

Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti, en büyük önceliğimizdir. Hızlı ve güler yüzlü ekibimizle, her siparişi özenle hazırlayarak zamanında teslim ediyoruz. İsteğiniz doğrultusunda dönerlerimizi paket servis olarak da hazırlayarak, keyfinizi dilediğiniz yerde yaşamanıza olanak tanıyoruz.

Bayraklı Döner olarak, lezzet dolu anlarınıza eşlik etmek ve damaklarınızı şenlendirmek için buradayız. Sizleri misafirimiz olarak görmek ve döner lezzetimizi sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Hemen şimdi sipariş vermek ve dönerin eşsiz tadına ulaşmak için iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz. Her zaman en taze ve lezzetli dönerlerle yanınızdayız!

 

Bayraklı Döner Satış Siparişi 

Bayraklı Döner Satış 

Bayraklı Döner 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: MEHMET BEY

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın