Hakkımızda

Kayseri ve civari Tıkanıklık Açma, kanal logar açma ve termal görüntüleme ses dinleme cihazi ile su kaçagı tesbiti Firması olarak, uzun yıllardır bölgenizde güvenilir ve etkili hizmetler sunmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerin sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarınızı korumak için çalışıyor, tıkanıklık problemlerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz.

Kanalizasyon ve drenaj sistemlerinde oluşan tıkanıklıklar, yaşam kalitenizi olumsuz etkileyebilir ve ciddi sorunlara yol açabilir. Bizler, bu tür durumlarla karşılaştığınızda hızlı bir şekilde harekete geçerek, modern ekipmanlarımızla sorununuzu profesyonelce çözüyoruz. Uzman ekibimizle, en son teknolojilere dayalı yöntemlerle tıkanıklıklarınızı açıyor ve kanal sistemlerinizi eski performansına kavuşturuyoruz.

Su arızası ve tamir tadilat petek temizle mekanik arizalar işleriniz özen, kalite ve titizlikle yapmaktayiz yapilan  işlerimizde gariti süreçlerimiz yapılan işe göre verilmektedir.

Müşteri memnuniyetini odak noktamız olarak benimsiyoruz ve bu doğrultuda kaliteli hizmetimizi uygun fiyatlarla sunuyoruz. Eğitimli ve deneyimli kadromuz, sorunlarınıza hızlı çözümler üretirken, işlerimizi titizlikle yürüterek zamanınızı en az düzeyde etkiliyoruz.

Çevreye olan duyarlılığımızla da övünüyoruz. İşlemlerimizde çevre dostu yöntemleri tercih ederek, doğaya ve çevreye herhangi bir zarar vermeden çalışıyoruz.

Kocasinan halkının güvenini kazanmış olmanın sorumluluğu ile her geçen gün kendimizi geliştirerek ve yenileyerek, sizlere daha iyi hizmet sunmanın çabası içerisindeyiz. Bizim için önemlisiniz ve sizlere kaliteli bir hizmet sunmak için buradayız.

Kocasinan Kanal Açma ve Tıkanıklık Açma Firması olarak, tüm kanalizasyon ve tıkanıklık sorunlarınız için tek bir telefonunuzla yanınızdayız. Bize ulaşarak, profesyonel çözümlerimizden hemen

kayseri Tıkanıklık Açma ve kanal açma

Kayseri Tıkanıklık  gider  açma

Kayseri tıkanık kanal açma

Kayseri tıkanık gider

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

Iletisim & Online

 

 

Yetkili Kişi

: Osman Ünsel

Telefon

: +90 (538) 540-3424

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (538) 540-3424

Cep Telefonu 2

: +90 (538) 540-3424

Adres

: KAYSERİ / Ve Civarı

E-Mail

: osmanunsel@gmail.com

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: Mesaili ça - Mesaili çalışma ücretli

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın