Hakkımızda

Salihli şehirler arası nakliye hizmetlerinin yanı sıra nakliye hizmetleri de sunmaktayız. Malları bir şehirden diğerine veya bir ülkeden diğerine taşımanız gerekiyorsa, ihtiyaçlarınızı karşılayacak uzmanlığa ve kaynaklara sahibiz. Deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimiz, eşyalarınızın güvenli ve verimli bir şekilde taşınmasını sağlayacaktır.
Şehirlerarası ulaşımın yanı sıra evden eve taşımacılık hizmeti de sunmaktayız. İster yeni bir eve taşınıyor olun, ister eşyaları başka bir yere taşımanız gerekiyor olsun, size yardımcı olabiliriz. Ekibimiz eşyalarınızın varış noktasına mükemmel durumda ulaşmasını sağlamak için dikkatli bir şekilde paketleyecek ve taşıyacaktır.
İşletmeler için ofis taşıma hizmetleri sunmaktayız. İster yeni bir ofise taşınıyor olun, ister ekipman veya malları farklı bir yere taşımanız gerekiyor olsun, size yardımcı olabiliriz. Ekibimiz eşyalarınızın güvenli bir şekilde paketlenmesini ve yeni yerlerine taşınmasını sağlayacaktır.
Kentsel alanlarda yük taşımacılığı hizmetleri sunuyoruz. İster şehir içi ister şehirler arası eşya taşımanız gerekiyorsa ekibimiz tüm lojistiği üstlenecek ve mallarınızın zamanında teslim edilmesini sağlayacaktır.
Genel olarak amacımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak verimli ve güvenilir taşımacılık hizmetleri sunmaktır. Deneyimimiz ve uzmanlığımızla, tüm nakliye ihtiyaçlarınızı özen ve profesyonellikle karşılayacağımız konusunda bize güvenebilirsiniz.

Salihli Evden Eve Nakliyat

Salihli Şehir İçi Taşıma

Salihli Şehirler Arası Taşıma

Salihli Paketleme

Salihli 7/24 Nakliyat

Salihli Asansörlü Taşıma

Salihli Ofis Taşımacılık

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: MEHMET ÖZKAYA

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın