Hakkımızda

Kayapınar Erkek Kuaför Salonu'nda erkeklerin ihtiyaçlarına yönelik geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. İster basit bir saç tıraşı ister komple bir saç kesimi arıyor olun, yetenekli stilistlerimiz size mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için buradalar.
Sakalınızı bakımlı tutmayı seven biriyseniz profesyonel sakal kesimi ve tasarımı hizmetleri de sunuyoruz. Uzman berberlerimiz sakalınızın istediğiniz tarza göre düzgün bir şekilde kesilmesini ve şekillendirilmesini sağlayacaktır.
Saç ve sakal hizmetlerimizin yanı sıra cildinizin genel sağlığına ve görünümüne de önem veriyoruz. Erkeklere yönelik cilt bakımı tedavilerimiz sivilce, kuruluk ve yaşlanma gibi spesifik sorunlara yönelik olarak tasarlanmıştır. Cildinizi gençleştirmek, taze ve genç görünmesini sağlamak için yüksek kaliteli ürünler ve teknikler kullanıyoruz.
Saçlarına renk katmak isteyenler için saç boyama hizmeti sunuyoruz. Deneyimli renk uzmanlarımız saçınızın sağlıklı ve canlı kalmasını sağlarken istediğiniz renk tonunu elde etmenize yardımcı olabilir.
Sağlıklı bir cildin korunması için vazgeçilmez olan yüz maskesi uygulamalarını da sunuyoruz. Yüz maskelerimiz nemlendirme, parlatma ve gözenekleri küçültme gibi çeşitli cilt sorunlarına çözüm bulmak üzere formüle edilmiştir. Estetik uzmanlarımız cilt tipinizi analiz edecek ve size en uygun olanı önerecektir.

Kayapınar Saç Kesim

Kayapınar Erkek Kuaför

Kayapınar Sakal Kesim

Kayapınar Keratin

Kayapınar Fön Çekimi

Kayapınar Saç Tasarım

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: AHMET ÇETİN

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın