Hakkımızda

Taşınmanın stresli bir deneyim olabileceğini biliyoruz ve bu nedenle süreci müşterilerimiz için mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmeye çalışıyoruz. Deneyimli nakliye ekibimiz tüm ağır kaldırma işlerini üstlenecek ve eşyalarınızın paketlenip yeni yerinize güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayacaktır. İster yeni bir eve taşınıyor olun ister ofisinizin yerini değiştiriyor olun, her türlü taşınma işlemini gerçekleştirecek uzmanlığa sahibiz.
Evden eve taşımacılık hizmetlerimizin yanı sıra işletmelere ve kuruluşlara yönelik yük taşımacılığı hizmetleri de sunmaktayız. Kamyon ve kamyonet filomuz büyük hacimli malları taşıyacak donanıma sahiptir ve deneyimli sürücülerimiz eşyalarınızın zamanında ve mükemmel durumda teslim edilmesini sağlayacaktır.
Ofis taşıma hizmetine ihtiyacınız varsa bu konuda da yardımcı olabiliriz. Ekibimiz ofis mobilyalarının, ekipmanlarının ve dosyalarının paketlenmesi ve yeni yerinize taşınması konusunda yardımcı olabilir. Arıza süresini minimumda tutmanın önemini anlıyoruz, bu nedenle sizi yeni alanınızda çalışır duruma getirmek için verimli bir şekilde çalışacağız.
Özellikle yüksek binalarda yaşayanlar için oldukça kullanışlı olan asansör taşımacılığı hizmeti de firmamız tarafından verilmektedir. Ekibimiz eşyalarınızı dar koridorlardan ve asansörlerden dikkatli bir şekilde taşıyarak her şeyin yeni evinize güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır.
Şehir içi ev taşıma hizmeti arayanlar için güvenilir hizmet sunuyoruz

Bartın Ev Taşımacılık

Bartın Şehirler Arası Nakliyat

Bartın Şehir İçi Nakliyat

Bartın 7/24 Taşımacılık

Bartın Paketleme

Bartın Asansörlü Nakliyat

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: HAKAN FİRE

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın