Hakkımızda

Eşyalarınızın ve güvenli taşınmasının önemini anlıyoruz. Bu nedenle taşıma sürecinde eşyalarınızın korunmasını sağlamak için kaliteli paketleme malzemeleri ve profesyonel taşıma teknikleri kullanıyoruz. Ekibimiz, ister konut ister ticari olsun, her türlü taşınmayı gerçekleştirme konusunda son derece eğitimli ve deneyimlidir.
Nakliye hizmetlerimizin yanı sıra paketleme ve ambalajdan çıkarma, mobilya montaj-demontajı, depolama çözümleri gibi ek hizmetler de sunuyoruz. Amacımız, tüm taşıma sürecini müşterilerimiz için mümkün olduğunca kolay ve stressiz hale getirmektir.
İster şehir içinde ister ülke çapında taşınıyor olun, ekibimiz size yardımcı olmaya hazırdır. Her türlü hareketin üstesinden gelebilecek donanıma sahip, bakımlı kamyon ve kamyonetlerden oluşan bir filomuz var. Şoförlerimiz, eşyalarınızın varış yerlerine zamanında ulaşmasını sağlayacak şekilde izlenecek en iyi rotalar konusunda deneyimli ve bilgilidir.
Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir ve rekabetçi fiyatlarla mükemmel hizmet sunmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimiz için ücretsiz teklifler sunuyoruz, böylece fiyatları kolayca karşılaştırabilir ve ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği seçebilirsiniz.
İster konut taşıma, ister ticari taşıma, ister kargo taşımacılığı olsun, nakliye hizmetlerine ihtiyacınız varsa bugün bizi arayın. Güleryüzlü ve profesyonel kadromuz memnuniyetle karşılayacaktır.

 

Ankara Evden Eve Taşımacılık

Ankara 7/24 Nakliyat

Ankara Asansörlü Nakliyat

Ankara Şehirler Arası Nakliyat

Ankara Şehir İçi Nakliyat

Ankara Ofis Taşımacılık

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: SABRİ ATAŞ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın