Hakkımızda

Otomobil lastiği satış hizmetimiz aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. Otomobiller, SUV'lar, kamyonlar ve motosikletler de dahil olmak üzere her türlü araç için lastiklerimiz mevcuttur. Uzman ekibimiz, aracınızın ihtiyaçlarına ve sürüş tercihlerinize uygun mükemmel lastiği bulmanıza yardımcı olabilir.
Yoldayken patlak bir lastikle veya başka bir lastik sorunuyla karşılaşırsanız 7/24 yol yardım hizmetimiz size yardımcı olmaya hazırdır. Eğitimli teknisyenlerimiz bulunduğunuz yere gelerek sorunu hızlı bir şekilde çözecek ve mümkün olan en kısa sürede yola geri dönebilmenizi sağlayacaktır.
Otomobil lastiği tamir atölyemizde, birinci sınıf onarım hizmetleri sunmak için son teknolojiye sahip ekipmanlara ve deneyimli teknisyenlere sahibiz. İster basit bir yama ister komple lastik değişimine ihtiyacınız olsun, hepsini halledebiliriz. Amacımız sürüş sırasında güvenliğinizi sağlamaktır, bu nedenle tüm onarımların verimli ve etkili bir şekilde yapılmasını sağlıyoruz.
En yakın otomobil lastiği satıcısını arıyorsanız, başka yere bakmayın. Çiğli lokasyonumuz ulaşım kolaylığına sahip olup ekibimiz tüm lastik ihtiyaçlarınızda size yardımcı olmaya hazırdır.
Lastik satışı ve tamirinin yanı sıra lastik sökme, montaj, balans gibi hizmetleri de sunmaktayız. Teknisyenlerimiz bu görevleri hassasiyetle yerine getirecek uzmanlığa sahiptir;

 

Araklı Kesik Lastik Kaynak

Araklı Kaplama Lastik

Araklı Çıkma Lastik Tamiri

Araklı Jant Düzeltme Hizmeti

Araklı 7/24 Yolda Lastik Tamiri

Araklı Yol Yardım Hizmeti

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: OKAN ACAR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın