Hakkımızda

Uzman ekibimiz, müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmemizi sağlamak için en son peyzaj teknikleri ve trendleri konusunda sürekli olarak eğitilmekte ve güncellenmektedir. Detaylara verdiğimiz önemden ve güzel ve işlevsel dış mekanlar yaratma yeteneğimizden gurur duyuyoruz.
Verdiğimiz hizmetlerden biri de rulo çim döşemedir. Bu, bahçenizde yemyeşil bir çim oluşturmanın hızlı ve etkili bir yoludur. Zemini dikkatli bir şekilde hazırlıyoruz, mevcut bitki örtüsünü veya döküntüleri kaldırıyoruz ve ardından rulo çimi alan boyunca eşit bir şekilde yerleştiriyoruz. Sağlıklı büyümeyi teşvik etmek için çimlerin kurulumdan sonra iyi sulanmasını ve bakımının yapılmasını sağlıyoruz.
Sunduğumuz bir diğer hizmet ise bahçe bakımıdır. Bahçe bakımının zaman alıcı olabileceğini ve uzmanlık gerektirdiğini biliyoruz. Bu nedenle bahçenizin en iyi şekilde görünmesini sağlamak için düzenli bakım hizmetleri sunuyoruz. Buna çim biçme, ağaç budama ve genel bahçe bakımı dahildir. Ekibimiz bahçenizin ihtiyaçlarına göre en iyi bakım programını belirleyecektir.
Peyzaj tasarım hizmetleri de vermekteyiz. Bahçeniz için belirli bir vizyonunuz olsun ya da rehberliğe ve ilhama ihtiyacınız olsun, peyzaj mimarlarından oluşan ekibimiz alanınız için özel bir tasarım oluşturabilir. Benzersiz ve işlevsel bir tasarım oluşturmak için arazinizin yerleşimi, mevcut bitki örtüsü ve kişisel tercihleriniz gibi faktörleri dikkate alıyoruz.

 

Büyükçekmece Çiçek Satışı

Büyükçekmece Çiçek Siparişi

Büyükçekmece Peyzaj İşleri

Büyükçekmece Çiçekçilik

Büyükçekmece Baçe Çiçek Satışı

Büyükçekmece Saksı Çiçek Satışı

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: ÜNAL YETGİN

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın