Hakkımızda

Elvin Perde olarak her müşterinin kendine özgü tarzı ve bütçesi olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle her ihtiyaca uygun, geniş yelpazede perde seçenekleri sunuyoruz. Aradığınız ister şık serekek perdeler, ister modern stor perdeler, ister klasik ahşap perdeler olsun, bizde herkese göre bir şeyler var.
Deneyimli ekibimiz, en üst düzeyde müşteri hizmeti sunmaya kendini adamıştır. Stil ve işlevsellik konusunda uzman tavsiyeleri sunarak eviniz veya işyeriniz için mükemmel perdeleri seçmenize yardımcı olabiliriz. Geniş renk ve desen seçeneklerimiz sayesinde dekorunuza uygun bir perde bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
Geniş ürün yelpazemizin yanı sıra ürün güvencesini de ön planda tutuyoruz. Perdelerimizin kalitesinin arkasında duruyoruz ve uzun ömürlü olmalarını sağlıyoruz. Amacımız müşterilerimize uzun yıllar boyunca mekanlarını güzelleştirecek uzun ömürlü ve dayanıklı perdeler sunmaktır.
Bizi diğer perde tedarikçilerinden ayıran şey, uygun maliyete olan bağlılığımızdır. Bütçesi ne olursa olsun herkesin kendi mekanında güzel perdelere sahip olmayı hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Elvin Perde'yi seçtiğinizde verdiğiniz paranın karşılığını en iyi şekilde alacağınıza güvenebilirsiniz.


 

Alaşehir Perde Mağazası

Alaşehir Perde Dikimi

Alaşehir Perde Satışı

Alaşehir Tül Perde Satışı

Alaşehir Zebra Perde

Alaşehir Stor Perde 

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: SELİM DEMİR

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın