Hakkımızda

Kepez beyaz eşya tamir hizmetlerimiz arasında kombi, klima, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı gibi çeşitli cihazların bakım ve onarımı bulunmaktadır. Klima ve kombi montaj hizmetlerini de sunmaktayız.
Uzman ekibimiz çok çeşitli beyaz eşya onarım ve bakım görevlerini yerine getirme becerisine sahiptir. Cihazınız düzgün çalışmıyorsa, alışılmadık sesler çıkarıyorsa veya düzenli bakım kontrolüne ihtiyaç duyuyorsa size yardımcı olabiliriz.
Beyaz eşyaların günlük yaşamın vazgeçilmezi olduğunun bilincindeyiz ve oluşabilecek rahatsızlıkları en aza indirmek için hızlı ve verimli onarım hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Teknisyenlerimiz onarımın hızlı ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak için gerekli alet ve yedek parçalarla donatılmıştır.
Onarım hizmetlerinin yanı sıra, cihazlarınızın ömrünü uzatmak için bakım hizmetleri de sunuyoruz. Düzenli bakım, olası sorunların büyük sorunlara dönüşmeden önce tespit edilmesine ve çözülmesine yardımcı olabilir ve uzun vadede zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar
Kepez de beyaz eşya tamiri veya bakım hizmetine ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Güleryüzlü müşteri hizmetleri ekibimiz size yardımcı olmaktan ve teknisyenlerimizle randevu ayarlamaktan mutluluk duyacaktır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmayı hedefliyoruz.

 

Kepez Klima Bakım Onarım

Kepez Beyaz Eşya Tamiri

Kepez Kombi Bakım Tamiri

Kepez Buzdolabı Tamir

Kepez Klima Montajı

Kepez Beyaz Eşya Servisi

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: BURAK KORKMAZ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 7/24 - 7/24

Salı

: 7/24 - 7/24

Çarşamba

: 7/24 - 7/24

Perşembe

: 7/24 - 7/24

Cuma

: 7/24 - 7/24

Cumartesi

: 7/24 - 7/24

Pazar

: 7/24 - 7/24

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın