Hakkımızda

Taşınmanın stresli ve zaman alıcı bir süreç olabileceğini biliyoruz, bu nedenle sorunsuz ve verimli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Deneyimli nakliyecilerden oluşan ekibimiz, paketleme ve yüklemeden nakliye ve ambalajın açılmasına kadar taşınmanızın tüm aşamalarını ele alacaktır.

İster şehir içinde ister ülke çapında taşınıyor olun, sorunsuz ve başarılı bir taşınmayı garanti edecek kaynaklara ve uzmanlığa sahibiz. Araçlarımız, eşyalarınızın nakliye sırasında korunmasını sağlayacak son teknoloji ekipmanlarla donatılmış olup, sürücülerimiz her türlü yükün elleçlenmesi konusunda eğitimlidir.

Evden eve taşımacılığın yanı sıra kargo taşımacılığı hizmeti de sunmaktayız. İster işiniz için ister kişisel kullanımınız için mal taşımanız gerekiyorsa, bunu biz halledebiliriz. Ekibimiz ihtiyaçlarınıza en uygun taşıma çözümünü belirlemek ve eşyalarınızın güvenli ve zamanında ulaşmasını sağlamak için sizinle yakın işbirliği içinde çalışacaktır.

Ofisinizi taşıyorsanız bu konuda da yardımcı olabiliriz. Ofis taşıma hizmetlerimiz, iş kesintilerini ve aksamaları en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Özel ihtiyaçlarınızı karşılayan ve sorunsuz bir geçiş sağlayan özelleştirilmiş bir taşınma planı oluşturmak için sizinle birlikte çalışacağız.

Asansör taşımacılığı söz konusu olduğunda ekibimiz asansörlerde gezinme ve eşyalarınızın güvenli ve verimli bir şekilde taşınmasını sağlama konusunda oldukça yetenekli ve deneyimlidir. Büyük veya büyük eşyaları güvenli bir şekilde taşımak için gerekli donanıma ve bilgiye sahibiz.

 

İzmir Evden Eve Nakliyat

İzmir Şehirler Arası Nakliyat

İzmir 7/24 Nakliyat Hizmeti

İzmir Asansörlü Nakliyat

İzmir Ofis Taşımacılık

İzmir Şehir İçi Nakliyat

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: İSLAM BEY

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın