Hakkımızda

Beşiri anahtar teslimi dekorasyon işleri, apartman tadilatı ve onarımı, iç dekorasyon hizmetlerinde uzmanlaşmıştır. Uzman ekibimiz, mekanları modern ve konforlu yaşam ortamlarına dönüştürmeye kendini adamıştır. İster komple bir yenilemeye ister sadece birkaç onarıma ihtiyacınız olsun, işi halledecek uzmanlığa sahibiz.
En önemli hizmetlerimizden biri de ısı yalıtım sistemleri uygulamasıdır. Enerji verimliliğinin önemine inanıyoruz ve müşterilerimize en iyi yalıtım çözümlerini sunmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimiz sayesinde enerji tüketiminizi azaltabilir, daha konforlu bir yaşam alanının keyfini çıkarabilirsiniz.
Isı yalıtımının yanı sıra komple daire yenileme hizmetleri de sunuyoruz. İster alanınızın görünümünü güncellemek istiyor olun ister belirli sorunları çözmek istiyor olun, ekibimiz projeyi baştan sona ele alabilir. Elektrik tesisat işlerinden seramik döşeme ve sıhhi tesisat kurulumuna kadar işi halledecek beceri ve deneyime sahibiz.Ayrıca hem sıhhi tesisat hem de elektrik sistemlerindeki arızaların onarımı konusunda da uzmanız. Ekibimiz, evinizin güvenli ve işlevsel olmasını sağlamak için sorunları hızlı bir şekilde tespit edip çözmek üzere eğitilmiştir. Ayrıca mekanlarınıza yepyeni bir görünüm kazandırmak için laminat parke ve banyo dekorasyonu hizmetleri de sunuyoruz.Beşiri de huzurlu bir yaşam ortamı yaratmak için ses yalıtım sistemlerinin uygulanmasına öncelik veriyoruz. Ayrıca bina onarım ve bakım işlerini de sürdürüyoruz.

 

Beşiri Lpg Dönüşümü

Beşiri Otogaz Brc

Beşiri Prins Atiker

Beşiri Akl Lpg

Beşiri Zavoli Otogaz

Beşiri Otogaz Servisi

Hizmetlerimiz

Resim Galerisi

 -

Yetkili Kisi

: İBRAHİM KILIÇ

Telefon

: Ödeme Onayi Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayi Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayi Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayi Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayi Bekliyor

Çalışma Saatleri

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

Müşterilerimiz Ne Diyor ?

Müşterilerimizin firmamız hakkındaki yorumlarıdır.
Sizde firmamız hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.
Hemen Yorum Yapın

Bize Yazın